Στους υποψήφιους για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα ο Βαλβέρδε - iefimerida.gr

Στους υποψήφιους για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα ο Βαλβέρδε

Ερνέστο Βαλβέρδε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε συγκαταλέγεται στα ονόματα υποψηφίων προπονητών για να αντικαταστήσουν τον Πεπ Γκουαρντιόλα στην τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα, στην περίπτωση που δεν ανανεώσει την συνεργασία του με τους Καταλανούς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Marca», οι «μπλαουγκράνα» έχουν έτοιμο ένα plan Β στην περίπτωση που αποχωρήσει από τον πάγκο της ομάδας ο Γκουαρντιόλα και σε αυτό συμπεριλαμβάνονται οκτώ τεχνικοί. Εκτός του προπονητή του Ολυμπιακού, στην λίστα βρίσκονται τα ονόματα των Λουίς Ενρίκε, Όσκαρ Γκαρσία, Λουίς Καρέρας, Μάρκο Φαν Μπάστεν, Γιόακιμ Λεβ, Αντρέ Βίλας Μπός και Μαρσέλο Μπιέλσα.

Προτεραιότητα για την Μπαρτσελόνα αποτελεί η παραμονή του Γκουαρντιόλα και η διοίκηση της ομάδας θέλει να τον πείσει να συνεχίσει να βρίσκεται για πολλά χρόνια στον πάγκο των πρωταθλητών Ευρώπης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ