Σταρλετίτσα κατηγορεί τώρα τον Χάρβεϊ Γουάινστιν ότι έστηνε δίκτυο πορνείας [εικόνες] - iefimerida.gr

Σταρλετίτσα κατηγορεί τώρα τον Χάρβεϊ Γουάινστιν ότι έστηνε δίκτυο πορνείας [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται ο πόλεμος γύρω από τον πρώην ισχυρό παραγωγό του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουάινστιν.

Μια νέα μήνυση έχει υποβληθεί σε βάρος του, στη Νέα Υόρκη, την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου, από μια βρετανίδα σταρλετίτσα, την Kadian Noble, η οποία κατηγορεί τον παραγωγό και τον αδελφό του Μπομπ, καθώς και την εταιρεία παραγωγής τους, ότι είχαν στήσει ένα «δίκτυο πορνείας» στις Κάννες της Γαλλίας.

Σταρλετίτσα κατηγορεί τώρα τον Χάρβεϊ Γουάινστιν ότι έστηνε δίκτυο πορνείας [εικόνες] | iefimerida.gr 0


Ο Χάρβεϊ Γουάινστιν «είχε προσλάβει την ηθοποιό Kadian Noble με την υπόσχεση ενός ρόλου και στη συνέχεια είχε χρησιμοποιήσει βία και παράνομα μέσα για να την υποχρεώσει σε σεξουαλική σχέση, μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του», αναφέρει η μήνυση.
Ο Μπομπ Γουάινστιν και η Weinstein Company κατηγορούνται ότι «γνώριζαν την συμπεριφορά του Χάρβεϊ Γουάινστιν και είχαν διευκολύνει την συνήθειά του να ταξιδεύει (...) με σκοπό να μπλέκει νεαρές ηθοποιούς, υποσχόμενος ρόλους» ώστε να τις αναγκάζει να έχουν μαζί του σεξουαλικές σχέσεις.

Σταρλετίτσα κατηγορεί τώρα τον Χάρβεϊ Γουάινστιν ότι έστηνε δίκτυο πορνείας [εικόνες] | iefimerida.gr 1


Ο Χάρβεϊ Γουάινστιν, ο οποίος εξαναγκάστηκε να παραιτηθεί την Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου, από το σωματείο σκηνοθετών του Χόλιγουντ, αφού πρώτα είχε εκδιωχθεί από την Ακαδημία τεχνών και επιστημών του κινηματογράφου και είχε παραιτηθεί από το σωματείο παραγωγών, υποστηρίζει ότι όλες οι σεξουαλικές σχέσεις για τις οποίες τον κατηγορούν έγιναν με την σύμφωνη γνώμη των γυναικών.
Σύμφωνα με την νέα μήνυση που έχει κατατεθεί εναντίον του, ο Χάρβεϊ Γουάινστιν «είχε προσεγγίσει την Kadian Noble στο ξενοδοχείο Majestic των Καννών., τον Φεβρουάριο του 2014 και την κάλεσε στο δωμάτιό του για να του δείξει ένα βίντεο με τις δεξιότητές της. Ο παραγωγός είχε καλέσει την νεαρή ηθοποιό στο υπνοδωμάτιό του. Κάλεσε, στη συνέχεια, ένα άλλο μέλος της εταιρείας παραγωγής για να ζητήσει από την νεαρή «να είναι ευγενική μαζί του και να κάνει ό,τι της ζητήσει». Μετά, την πλησίασε και της έπιασε το στήθος. Η μήνυση αναφέρει ότι η Noble αντιστάθηκε αλλά στη συνέχεια ένιωσε «αναγκασμένη να εγκαταλείψει τον εαυτό της».

Σταρλετίτσα κατηγορεί τώρα τον Χάρβεϊ Γουάινστιν ότι έστηνε δίκτυο πορνείας [εικόνες] | iefimerida.gr 2


Ο Γουάινστιν την έσυρε, στη συνέχεια, με τη βία στο μπάνιο, την έσφιξε χαϊδεύοντάς της το στήθος και τα οπίσθια και την ανάγκασε να τον αυνανίσει, σύμφωνα με την καταγγελία. Η Kadian Noble, μετά από αυτό το γεγονός, υπέφερε, αναφέρει η καταγγελία «από σοβαρά τραύματα και συναισθηματική απόγνωση, έχασε την όρεξη για ζωή και για φυσιολογικό ρυθμό». Ζητάει μάλιστα να εκδικαστεί η υπόθεση και να της δοθεί ένα ποσό το οποίο δεν καθορίζεται.
Πάνω από 100 ηθοποιοί, μεταξύ των οποίων η Αντζελίνα Τζολί, η Γουίνεθ Πάλτροου, η Rose McGowan, αλλά και πρώην συνεργάτιδες και γραμματείς του Χάρβεϊ Γουάινστιν τον κατήγγειλαν για σεξουαλική παρενόχληση ακόμη και για βιασμό. Σύμφωνα με το σάιτ του περιοδικού Variety, στα μέσα Νοεμβρίου δύο ηθοποιοί κατέθεσαν ανώνυμα μήνυση εναντίον του στο Λος Αντζελες αλλά και εναντίον της εταιρείας του.

Σταρλετίτσα κατηγορεί τώρα τον Χάρβεϊ Γουάινστιν ότι έστηνε δίκτυο πορνείας [εικόνες] | iefimerida.gr 3


Ταυτόχρονα, αστυνομικές ανακρίσεις διεξάγονται στο Λονδίνο, στη Νέα Υόρκη και στο Λος Αντζελες για πολλές καταγγελίες για βιασμό εναντίον του Γουάινστιν, ο οποίος έχει εκδιωχθεί από την εταιρεία παραγωγής του. Η αστυνομία της Νέας Υόρκης ανέφερε, στις αρχές Νοεμβρίου, ότι διαθέτει αρκετά στοιχεία για να στοιχειοθετήσει βιασμό που έγινε το 2010 στην ηθοποιό Paz de la Huerta και τα στοιχεία είναι τέτοια που μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και στη σύλληψή του.

Σταρλετίτσα κατηγορεί τώρα τον Χάρβεϊ Γουάινστιν ότι έστηνε δίκτυο πορνείας [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χάρβεϊ Γουάινστιν δίκτυο πορνείας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ