Το Twitter μπλόκαρε κατά λάθος τον λογαριασμό των ΝΥΤ -Επειτα από ανάρτηση για τον Τριντό - iefimerida.gr

Το Twitter μπλόκαρε κατά λάθος τον λογαριασμό των ΝΥΤ -Επειτα από ανάρτηση για τον Τριντό

Tο Twitter μπλόκαρε κατά λάθος τους New York Times (Φωτογραφία: AP/ Richard Drew)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Twitter παραδέχθηκε ότι μπλόκαρε για μία ημέρα έναν από τους λογαριασμούς των New York Times, εξαιτίας λάθους.

Ο λογαριασμός @nytimesworld team, που καλύπτει διεθνείς ειδήσεις, έχει περίπου 1,9 εκατ. follower. Το Σάββατο μπλόκαρε, έπειτα από ανάρτηση για τον Τζάστιν Τριντό. Σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα, η εξήγηση που έλαβε ήταν ότι παραβίασε τους κανονισμούς του Twitter για υποκίνηση μίσους. Πέρασαν σχεδόν 24 ώρες μέχρι τελικά να ξεμπλοκάρει το μέσο τον λογαριασμό.

«Δεν είχαν λάβει μία συγγνώμη πριν από μία δεκαετία, οι ιθαγενείς της Νέας Γης και του Λαμπραντόρ έλαβαν μία συγγνώμη από τον Τζάστιν Τριντό», ανέφερε η επίμαχη ανάρτηση, που αναφερόταν στο γεγονός ότι ο Καναδός πρωθυπουργός μίλησε για τα παιδιά των ιθαγενών που αναγκάστηκαν στο παρελθόν να πάνε σε οικοτροφεία, όπου πολλά είχαν κακοποιηθεί.

«Επειτα από επανεξέταση προέκυψε ότι ένα από τα στελέχη μας έκανε λάθος. Το επισημάναμε ώστε να μην γίνουν ανάλογα λάθη», ανέφερε το Twitter, σύμφωνα με το BBC.

Δεν είναι η πρώτη φορά τον τελευταίο καιρό που γίνεται κάτι τέτοιο. Εργαζόμενος του Twitter είχε μπλοκάρει τον λογαριασμό του Ντόναλντ Τραμπ στις αρχές Νοεμβρίου, αλλά αυτό διορθώθηκε μέσα σε 11 λεπτά. Τον Οκτώβριο, πολλοί επέκριναν την εταιρεία, γιατί μπλόκαρε προσωρινά τον λογαριασμό της ηθοποιού Ρόουζ ΜακΓκόουαν, η οποία έχει κατηγορήσει τον Χάρβεϊ Γουάινστιν για βιασμό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Twitter new york times Τζάστιν Τριντό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ