Η Ελεονώρα Μελέτη στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο με τον σύντροφό της [εικόνα] - iefimerida.gr

Η Ελεονώρα Μελέτη στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο με τον σύντροφό της [εικόνα]

Φωτογραφία: NDP Photo
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ελεονώρα Μελέτη και ο σύντροφός της, επιχειρηματίας Θοδωρής Μαροσούλης, διανύουν την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους, αφού σε λίγους μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί.

Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια, ένα μήνα πριν από τα Χριστούγεννα, και αφού τα πρώτα στολίδια και λαμπάκια έχουν κάνει την εμφάνισή τους, στόλισε μαζί με τον αγαπημένο της το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι τους.

Η Ελεονώρα μάλιστα, ανέβασε και μία φωτογραφία του λαμπερού δέντρου στα stories του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram.

Αυτά τα Χριστούγεννα είναι τα πρώτα όπου το ζευγάρι θα περάσει μαζί, αφού η σχέση τους μετρά λιγότερο από έναν χρόνο. Αλλά και τα τελευταία, αφού σύντομα θα έρθει στην ζωή τους και το νέο μέλος, που θα επισφραγίσει τον έρωτά τους.

Η Ελεονώρα Μελέτη στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο με τον σύντροφό της [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ