Ο Καπράλος επανεξελέγη στην Εκτελεστική των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών - iefimerida.gr

Ο Καπράλος επανεξελέγη στην Εκτελεστική των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών

Ο Σπύρος Καπράλος (Φωτογραφία: ΕΟΕ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Σπύρος Καπράλος επανεξελέγη μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών.

Στις εκλογές που έγιναν στο Ζάγκρεμπ ο πρόεδρος της ΕΟΕ πρώτευσε σε ψήφους, συγκεντρώνοντας 41 από τις συνολικά 48 έγκυρες. Συνολικά οι υποψήφιοι για τις 13 θέσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής ήταν 26 άτομα.

Ο κ. Καπράλος ευχαρίστησε τις ευρωπαϊκές χώρες για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό του, σημειώνοντας ότι αυτή αντανακλά στο σύνολο της ελληνικής αθλητικής οικογένειας, που δίνει τον καλύτερο εαυτό τις παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες.

«Εχουμε μπροστά μας πολύ δουλειά και σημαντικές προκλήσεις, όπως οι Ευρωπαϊκοί Αγώνες στο Μινσκ το 2019, αλλά και οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο το 2020. Η σημερινή μου εκλογική επιτυχία μου δίνει και την ευκαιρία να στείλω προς κάθε κατεύθυνση μήνυμα στήριξης των αθλητών και των αθλητριών μας, με κάθε τρόπο και με κάθε μέσο. Τα παιδιά αυτά αξίζουν πολλά και πρέπει συνεχώς να είμαστε δίπλα τους», συμπλήρωσε.

Πρόεδρος των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών εξελέγη ο Γιάνες Κοτσίγιαντσις από τη Σλοβενία- ήταν ο μοναδικός υποψήφιος- ενώ γενικός γραμματέας επανεξελέγη ο Ιταλός Ραφαέλε Πανιότζι και ταμίας ο Κίκης Λαζαρίδης από την Κύπρο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ