Οι τραπεζοϋπάλληλοι έφτιαξαν διαδικτυακή τηλεόραση -Δείτε την εκπομπή για το μέλλον της ασφάλισης [βίντεο] - iefimerida.gr

Οι τραπεζοϋπάλληλοι έφτιαξαν διαδικτυακή τηλεόραση -Δείτε την εκπομπή για το μέλλον της ασφάλισης [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διαδικτυακή τηλεόραση δημιούργησε η Ομοσπονδία Τραπεζοϋποαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδος. Οπως αναφέρει η ΟΤΟΕ, φιλοδοξεί να καλύψει «ένα μεγάλο κενό στην επικοινωνία και την ενημέρωση».

Η ΟΤΟΕ, πρώτη από όλους μεταφέρει στην Ελλάδα την εμπειρία των μεγάλων ευρωπαϊκών συνδικάτων.

Η 2η θεματική εκπομπή βγήκε στον «αέρα» με θέμα: Αναζητώντας λύσεις για το παρόν & το μέλλον της Ασφάλισης.

Μπορεί να υπάρξει ένα βιώσιμο ανταποδοτικό ασφαλιστικό σύστημα μέσα στην κρίση, με εγγυημένες και αξιοπρεπείς συντάξεις; Ποιες είναι οι λύσεις ; Τι μας επιφυλάσσει το μέλλον; Ποια η προοπτική του ΛΕΠΕΤΕ;

Στα ερωτήματα απαντούν ο Καθηγητής Πανεπιστημίου και πρώην Επιστημονικός Διευθυντής του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ Σάββας Ρομπόλης, ο Νομικός Διονύσης Ρίζος και η Πρόεδρος του Ταμείου Υγείας της Εθνικής Τράπεζας (ΤΥΠΕΤ) και μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΟΤΟΕ Βάσω Βογιατζοπούλου. Συντονίζει ο Γραμματέας Τύπου της ΟΤΟΕ Δημήτρης Φωτόπουλος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ OTOEtv ΟΤΟΕ τηλεόραση ασφάλιση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ