Παρασιτικά σκουλήκια 27 εκ. βρέθηκαν στο στομάχι του στρατιώτη που αυτομόλησε αυτό την Β. Κορέα [εικόνα] - iefimerida.gr

Παρασιτικά σκουλήκια 27 εκ. βρέθηκαν στο στομάχι του στρατιώτη που αυτομόλησε αυτό την Β. Κορέα [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον γύρο του κόσμου έκανε το βίντεο με τους πυροβολισμούς στρατιωτών της Βόρειας Κορέας σε συνάδελφό τους, ο οποίος προσπάθησε να αυτομολήσει στα σύνορα με τη Νότια Κορέα.

Ωστόσο, η υπόθεση του συνεχίζει να απασχολεί, καθώς αποκαλύφθηκαν τρομακτικά στοιχεία για την υγεία του.

Συγκεκριμένα, ο στρατιώτης που πέρασε την Νότια Κορέα έχοντας χτυπηθεί από πέντε σφαίρες χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, καθώς είχε πολύ αίμα.

Εκεί οι γιατροί βρήκαν παρασιτικά σκουλήκια στο στομάχι του, ενώ ο ίδιος έπασχε από χρόνια ηπατική λοίμωξη.

Το χειρότερο απ΄όλα είναι πως ορισμένα από τα σκουλήκια που του αφαιρέθηκαν είχαν μέχρι και 27 εκατοστά μήκος, ενώ ένα είδος σκουληκιού που ήταν πάνω του βρίσκεται συνήθως σε σκύλους. «Στα 20 χρόνια μου ως χειρουργός, έχω δει κάτι τέτοιο μόνο σε ιατρικό βιβλίο», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Lee Cook-Jong, που χειρούργησε τον άνδρα.

Μάλιστα, σύμφωνα με ειδικούς, τα ευρήματα αυτά είναι ενδείξεις για τις συνθήκες υγείας των στρατιωτών στην Βόρεια Κορέα.

Παρασιτικά σκουλήκια 27 εκ. βρέθηκαν στο στομάχι του στρατιώτη που αυτομόλησε αυτό την Β. Κορέα [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βόρεια Κορέα ΣΚΟΥΛΙΑΚΙΑ στρατιώτης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ