Euroleague: Αποστολή εκτός έδρας για τον Ολυμπιακό, κόντρα στην Αρμάνι - iefimerida.gr

Euroleague: Αποστολή εκτός έδρας για τον Ολυμπιακό, κόντρα στην Αρμάνι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τη νίκη, που θα τον διατηρήσει στην κορυφή της Euroleague, αγωνίζεται απόψε (21:45, Novasports 1) ο Ολυμπιακός στο Μιλάνο.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στόχο να κάνουν το 7-2 και να παραμείνουν πρωτοπόροι στην κούρσα για το φάιναλ φορ, προερχόμενοι μάλιστα από νίκες απέναντι σε Φενέρμπαχτσε και Ερυθρό Αστέρα την περασμένη εβδομάδα.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Αγραβάνη και τον Σπανούλη, που προπονείται πλέον κανονικά αλλά δεν έχει ρυθμό. Οι Πειραιώτες θα έχουν στο πλευρό τους περίπου 500 φίλους τους.

Η Αρμάνι Μιλάνο δεν θα έχει στις τάξεις της τους τραυματίες Άντριου Γκάουντλοκ και Πάτρικ Γιανγκ, ενώ προ ημερών αποδέσμευσε τον Γκόραν Ντράγκιτς, που μετακόμισε στην Αναντολού Εφές. Με ρεκόρ 3-5 και δύο ήττες σε τέσσερα ματς στην έδρα της, η ιταλική ομάδα έχει ήδη χάσει πολύτιμο έδαφος.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Ντάνιελ Ιερεθουέλο (Ισπανία), ο Νταμίρ Γιαβόρ (Σλοβενία) και η Άνε Πάντερ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Euroleague Ολυμπιακός Μιλάνο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ