Τα φιλικά τεστ της εθνικής ενόψει Euro - iefimerida.gr

Τα φιλικά τεστ της εθνικής ενόψει Euro

εθνική ομάδα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη Σλοβενία και την Αρμενία θα αντιμετωπίσει η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου πριν από το Euro 2012, που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας, όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αγωνιστεί κόντρα στους Σλοβένους στις 26 Μαϊου, ενώ πέντε ημέρες αργότερα θα δώσει το τελευταίο φιλικό τεστ στο πλαίσιο της προετοιμασίας πριν το Euro με αντίπαλο την Αρμενία.

Υπενθυμίζεται πως η Ελλάδα θα αγωνιστεί στον 1ο όμιλο της διοργάνωσης μαζί με τις Πολωνία, Ρωσία και Τσεχία.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ: «Τρεις φιλικούς αγώνες θα δώσει η Εθνική Ανδρών έως τον προσεχή Αύγουστο. Πρόκειται για τα ματς με αντιπάλους τη Σλοβενία (26/5) και την Αρμενία (31/5) στο πλαίσιο της προετοιμασίας ενόψει του EURO 2012 και για τον αγώνα με τη Νορβηγία στις 15/8, ο οποίος θ΄ αποτελέσει το τελευταίο τεστ ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014. Αναλυτικά:

26/5/2012 Ελλάδα-Σλοβενία (FC Kufstein Stadion, Αυστρία)
31/5/2012 Ελλάδα-Αρμενία (FC Kufstein Stadion, Αυστρία)
15/8/2012 Νορβηγία-Ελλάδα (Όσλο)».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελλάδα Πολωνία ΟΥΚΡΑΝΙΑ Εθνική Ομάδα euro
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ