Αποκάλυψε το νέο μονοθέσιό της η Mercedes - iefimerida.gr

Αποκάλυψε το νέο μονοθέσιό της η Mercedes

Mercedes
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα επίσημα αποκαλυπτήρια του νέου μονοθεσίου της W03 για το πρωτάθλημα της Φόρμουλα Ένα του 2012 πραγματοποίησε την Τρίτη η Mercedes στην πίστα της Βαρκελώνης.

Το νέο μονοθέσιο έχει ήδη δοκιμαστεί στην πίστα του Σίλβερστοουν την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ η κύρια καινοτομία στη W03 είναι το ρύγχος, όπως και στις περισσότερες ομάδες. «Το νέο μονοθέσιο είναι εντυπωσιακό, κάτι που είχα καταλάβει εδώ και μια εβδομάδα όταν το οδήγησα για πρώτη φορά», δήλωσε ο Μίκαελ Σουμάχερ.

Από την πλευρά του, ο έτερος οδηγός της γερμανικής εταιρίας, Νίκο Ρόσμπεργκ είπε: «Το νέο μονοθέσιο είναι πολύ καλό. Υπάρχει μια αρμονία στη δομή του. Ακόμη δοκιμάζουμε διάφορα από τα νέα τεχνικά χαρακτηριστικά του και μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα το έχουμε εξελίξει ακόμη περισσότερο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ