Συνεδριάζει εκτάκτως απόψε στις 7 το υπουργικό Συμβούλιο - iefimerida.gr

Συνεδριάζει εκτάκτως απόψε στις 7 το υπουργικό Συμβούλιο

Έκτακτη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου στις 7
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τις 7 το βράδυ προγραμματίζεται η συνεδρίαση του υπουργικού Συμβουλίου ώστε να συζητηθούν οι τελευταίες αποφάσεις του Eurogroup και να εγκριθεί το βασικό νομοσχέδιο που θα κατατεθεί στη Βουλή ως κατεπείγον το οποίο περιέχει «την κεντρική δέσμη των προαπαιτούμενων ενεργειών» εφαρμογής του νέου οικονομικού προγράμματος.

Το νομοσχέδιο, όπως εξήγησε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε τα ξημερώματα στις Βρυξέλλες ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, «θα περιλαμβάνει ζητήματα σχετικά με τα δημοσιονομικά μέτρα, τη δημοσιονομική και φορολογική διοίκηση, μέτρα σχετικά με τις συντάξεις, την τροποποίηση του προϋπολογισμού του 2012 ώστε να βαδίζουμε επί τη βάσει ενός πραγματικά ισχύοντος προϋπολογισμού».

Επίσης, θα περιλαμβάνει και άλλες ενέργειες διαρθρωτικού χαρακτήρα που θα συμβάλλουν στην ανάκτηση της αξιοπιστίας καθώς και τη νομοθεσία που διέπει το PSI, το οποίο ξεκινάει ήδη, μετά τη συμφωνία στο Eurogroup και με το IIF.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ