Κουβέλης: Αν δεν υπάρξει ανάπτυξη, θα έρθουν νέα μέτρα - iefimerida.gr

Κουβέλης: Αν δεν υπάρξει ανάπτυξη, θα έρθουν νέα μέτρα

Κουβέλης: Αν δεν υπάρξει ανάπτυξη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αμφιβολίες για την αποτελεσματικότητα της νέας συμφωνίας διάσωσης της Ελλάδας εξέφρασε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει αναπτυξιακή προοπτική.

Μιλώντας σήμερα το πρωί στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο Φώτης Κουβέλης είπε ότι το νέο πακέτο διάσωσης βασίζεται στην ύπαρξη πρωτογενών πλεονασμάτων τα επόμενα χρόνια. Για να επιτευχθούν αυτά όμως η ελληνική οικονομία θα πρέπει να μπει σε τροχιά ανάπτυξης, μια προοπτική που όπως σημείωσε δεν υπάρχει στο πλαίσιο της συμφωνίας. Γι' αυτό, ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ. εξέφρασε τον φόβο του ότι η ελληνική κυβέρνηση θα οδηγηθεί τελικά στη λήψη νέων μέτρων.

Για τις εκλογές, ο Φώτης Κουβέλης είπε ότι θα πρέπει να γίνουν προκειμένου να αποφασίσει ο ελληνικός λαός για την πολιτική ενώ δεν απέκλεσε την μετεκλογική συνεργασία. Όπως είπε όμως, για να γίνει αυτό θα πρέπει να υπάρχει προγραμματική συμφωνία και «φερέγγυες» πολιτικές πρακτικές...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ