Θέλει να «δέσει» τον Φαν Πέρσι η Άρσεναλ - iefimerida.gr

Θέλει να «δέσει» τον Φαν Πέρσι η Άρσεναλ

Ρόμπιν Φαν Πέρσι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η διοίκηση της Άρσεναλ θέλει να ξεκινήσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες διαπραγματεύσεις με τους εκπροσώπους του Ρόμπιν Φαν Πέρσι, προκειμένου να ανανεώσει πρόωρα το συμβόλαιο του Ολλανδού επιθετικού που λήγει το καλοκαίρι του 2013.

Ο 28χρονος άσος, όπως αναφέρει ο αγγλικός Τύπος, θα προτιμούσε να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, πριν δεσμευτεί με ένα καινούριο συμβόλαιο. Ο Αρσέν Βνεγκέρ είναι διατεθειμένος να προσφέρει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας έως το 2017, με εβδομαδιαίες αποδοχές 90.000 λιρών, ποσό ρεκόρ για τους Λονδρέζους, ενώ το καλοκαίρι η διοίκηση των «κανονιέρηδων» σκοπεύει να δαπανήσει ένα μεγάλο ποσό για να ενισχύσει την ομάδα. Η εξασφάλιση της τέταρτης θέσης στην Premier League, που δίνει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ θα παίξει σημαντικό ρόλο στην απόφαση του Φαν Πέρσι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ