Ρεν: Η επιτήρηση της Ελλάδας θα ενισχυθεί - iefimerida.gr

Ρεν: Η επιτήρηση της Ελλάδας θα ενισχυθεί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η επιτήρηση της Ελλάδας από τους πιστωτές της θα ενισχυθεί σε αντάλλαγμα της υιοθέτησης του προγράμματος στήριξης που θα επιτρέψει στη χώρα να αποφύγει την χρεοκοπία, δήλωσε σήμερα ο ευρωπαίος επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων Ολι Ρεν κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στις Βρυξέλλες.

«Το σχέδιο στήριξης της Ελλάδας βασίζεται σε έναν αυστηρό όρο: προβλέπει την ενίσχυση της επιτήρησης της Ελλάδας και την επιβολή διαρκούς παρουσίας της αποστολής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής επί τόπου» με στόχο την παροχή βοήθειας προς την Ελλάδα ώστε να εκσυγχρονίσει την λειτουργία του Κράτους, δήλωσε ο Ολι Ρεν. Σύμφωνα με πληροφοριες, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα στείλει στην Αθήνα ενισχυμένο κλιμάκιο εμπειρογνωμόνων που θα παράσχει τεχνική βοήθεια σε διάφορους τομείς.

«Σήμερα κατάλαβα τι θα πει η ελληνική λέξη Μαραθώνιος», είπε ακόμα ο επίτροπος τονίζοντας ότι το νέο Πρόγραμμα στήριξης που συμφωνήθηκε για την Ελλάδα, θα έχει θετικό αντίκτυπο σε όλες τις χώρες της ευρωζώνης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ