«Φτιαγμένη» μετά την κηδεία της μητέρας της η κόρη της Χιούστον - iefimerida.gr

«Φτιαγμένη» μετά την κηδεία της μητέρας της η κόρη της Χιούστον

«Φτιαγμένη» μετά την κηδεία της μητέρας της η κόρη της Houston
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ούτε η κόρη της κατάφερε να γλυτώσει από τον εφιάλτω των ναρκωτικών. Ο λόγος για την Μπόμπυ Κριστίνα Μπράουν, κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον, που λίγες ώρες μετά την κηδία της μητέρας της, εξαφανίστηκε από γνωστούς και φίλους προκειμένου να κάνει χρήση ουσιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αμέσως μετά την κηδεία, η Κριστίνα εξαφανίστηκε από συγγενείς και φίλους. Αντί να τους ακολουθήσει σε εστιατόριο στο Νιούαρκ, οπού είχε προγραμματιστεί γεύμα μετά την κηδεία, η 18χρονη έφυγε μόνη της και επί πολλές ώρες, κανείς δεν γνώριζε που βρισκόταν.

Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, έπειτα από πολύωρη αναζήτηση, η 18χρονη βρέθηκε «φτιαγμένη» από τα ναρκωτικά και σε άσχημη κατάσταση.

Η οικογένειά και τα φιλικά πρόσωπα της νεαρής φοβούνται ότι αν η Κριστίνα δεν σταματήσει να κάνει χρήση ναρκωτικών, θα έχει την τύχη της μητέρας της.

Δυστυχώς, από τα πρώτα κιόλας χρόνια της ζωής της η Κριστίνα είδε και τους δυο γονείς της να κάνουν χρήση ουσιών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ναρκωτικά κηδεία Γουίτνει Χιούστον
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ