Μπεγλίτης:Δεν θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές στο ΠΑΣΟΚ ούτε με νέα ηγεσία - iefimerida.gr

Μπεγλίτης:Δεν θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές στο ΠΑΣΟΚ ούτε με νέα ηγεσία

Μπεγλίτης:Δεν θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές στο ΠΑΣΟΚ ούτε με νέα ηγεσία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια απίστευτη για εκπρόσωπο Τύπου κόμματος δήλωση έκανε το πρωι της Δευτέρας ο Πάνος Μπεγλίτης προκαλώντας πολλά σχόλια στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ.

Ο στενός συνεργάτης του Γ. Παπανδρέου μιλώντας στον flash αφου αποκάλεσε το ΠΑΣΟΚ «πάλαι ποτέ κόμμα εξουσίας» αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα με την εκλογή νέας ηγεσίας λέγοντας : «δεν πιστεύω ότι θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές αν θέλετε, μεγάλες μετατοπίσεις στο ΠΑΣΟΚ με την αλλαγή ηγεσίας...».

Αναλυτικά η τοποθέτηση του κ. Μπεγλίτη που έχει προκαλέσει ήδη πολλές αντιδράσεις ήταν η εξης: «...Κατά συνέπεια δεν πιστεύω ότι θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές αν θέλετε, μεγάλες μετατοπίσεις στο ΠΑΣΟΚ με την αλλαγή ηγεσίας. Βεβαίως θα υπάρξει μια ψυχολογική τόνωση, ένας κομματικός πατριωτισμός. Το ένστικτο
κομματικής επιβίωσης είναι εξαιρετικά ισχυρό στα πάλαι ποτέ κόμματα εξουσίας παρά την κρίση νομιμοποίησής τους. Θέλω όμως να είμαι πάρα πολύ ψύχραιμος σ’ αυτές τις περιπτώσεις, είναι τόσο δύσκολη η περίοδος
που δε νομίζω ότι θα υπάρξουν τρανταχτές αλλαγές με την αλλαγή ηγεσίας. Θα αποτελέσει μια θετική αφετηρία για το ΠΑΣΟΚ, για την δημοκρατική παράταξη, υπό την βασική όμως προϋπόθεση ότι θα αλλάξουν ριζικά όλα...»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΣΟΚ Πάνος Μπεγλίτης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ