Ο γιος του σκηνοθέτη Όλιβερ Στόουν ασπάστηκε τον Ισλαμισμό - iefimerida.gr

Ο γιος του σκηνοθέτη Όλιβερ Στόουν ασπάστηκε τον Ισλαμισμό

Ο γιος του Όλιβερ Στόουν ασπάστηκε τον Ισλαμισμό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Σον Στόουν είναι ηθοποιός και σκηνοθέτης, αλλά είναι κυρίως γνωστός ως ο γιος του διάσημου σκηνοθέτη Όλιβερ Στόουν. Και μπορεί να μην έχει καταφέρει να γίνει γνωστός ως καλλιτέχνης, αλλά κατάφερε να γίνει πρωτοσέλιδη είδηση όταν την περασμένη εβδομάδα αποφάσισε να αλλαξοπιστήσει και να ασπαστεί τον Ισλαμισμό.

Ο Σον έγινε Μουσουλμάνος σε μια απλή τελετή που έγινε πριν λίγες μέρες στο Ιράν και άλλαξε το όνομά του σε Σον Αλί Στόουν και μία εβδομάδα αργότερα έκανε δηλώσεις στην New York Post που άναψαν φωτιές στο Χόλιγουντ. Ο νεαρός Σον, ο οποίος έχει μέχρι στιγμής σκηνοθετήσει ένα ντοκιμαντέρ μικρού μήκους και πρόσφατα ολοκλήρωσε την πρώτη του ταινία, το θρίλερ Graystone, δήλωσε πως από όταν έγινε Μουσουλμάνος δέχεται ρατσιστικές επιθέσεις από τους Εβραίους του Χόλιγουντ, οι οποίοι πλέον δεν δέχονται να συνεργαστούν μαζί του. Ο Σον που είναι εβραϊκής καταγωγής, βαπτισμένος Χριστιανός και πλέον Μουσουλμάνος, δήλωσε «Πιστεύω πως ο Μωάμεθ είναι ο προφήτης του ίδιου Θεού που λατρεύουν και άλλες θρησκείες. Εγώ θεωρώ τον εαυτό μου έναν Εβραίο, Χριστιανό Μουσουλμάνο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ