Η Κιμ Καρντάσιαν αποκάλυψε κατά λάθος το φύλο του μωρού της [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Κιμ Καρντάσιαν αποκάλυψε κατά λάθος το φύλο του μωρού της [βίντεο]

Φωτογραφία: Willy Sanjuan/Invision/AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καλεσμένη της Ελεν ΝτιΤζένερις ήταν η Κιμ Καρντάσιαν, η οποία αποκάλυψε κατά λάθος το φύλο του μωρού που περιμένει μέσω παρένθετης μητέρας.

Η τηλεπερσόνα, μιλώντας για το baby shower που έκανε στο σπίτι της στο Λος Αντζελες, ανέφερε τι της είπε η κόρη της Νορθ και της ξέφυγε πως εκείνη και ο Κάνιε Γουέστ θα αποκτήσουν μία ακόμη κόρη.

«Ηθελα πραγματικά να κάνω το baby shower, γιατί θέλω να καταλάβει η North ότι κάτι σημαντικό έρχεται. Έτσι, οι καλεσμένοι έφερναν παιχνίδια και δώρα, και η μικρή τα άνοιξε όλα την επόμενη μέρα και μου είπε: Μαμά, επειδή η μικρή αδελφή μου δεν είναι εδώ, νομίζω ότι χρειάζομαι όλα τα παιχνίδια της στο δωμάτιό μου για να τα προσέχω» είπε χαρακτηριστικά, με την παρουσιάστρια να της επισημαίνει πως μόλις αποκάλυψε το φύλο του μωρού.

Η Ελεν ΝτιΤζένερις δεν παρέλειψε να ρωτήσει αν ισχύουν οι φήμες πως Κλόε και Κάιλι περιμένουν μωράκι, με την Κιμ Καρντάσιαν να μην απαντά.

Οπως δήλωσε χαρακτηριστικά οι Καρντάσιαν έχουν συμφωνήσει μεταξύ τους, «να μην μιλούν ποτέ ο ένας για λογαριασμό του άλλου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κιμ Καρντάσιαν μωρό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ