Τσίπρας: «Αυτοί που μας κυβερνούν δεν είναι τόσο Έλληνες» - iefimerida.gr

Τσίπρας: «Αυτοί που μας κυβερνούν δεν είναι τόσο Έλληνες»

Τσίπρας: «Αυτοί που μας κυβερνούν δεν είναι τόσο Έλληνες»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφοδρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού, του υπουργού Οικονομικών αλλά και των κ.κ. Παπανδρέου και Σαμαρά εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, λέγοντας ότι «μάλλον δεν είναι και τόσο Έλληνες»

Μιλώντας για το σημερινό Eurogroup, ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι με τη σημερινή απόφαση τους για τη νέα δανειακή σύμβαση, οι εταίροι μας «οργανώνουν τη χρεοκοπία με τέτοιον τρόπο έτσι ώστε το όλο βάρος να πέσει στον ελληνικό λαό, στην ελληνική κοινωνία και οι ίδιοι μαζί με τους τραπεζίτες να διασωθούν».

Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υπενθύμισε ότι τα επιχειρήματα που χρησιμοποιεί ο κ. Σόιμπλε «δεν είναι καινούρια» και συμπλήρωσε: «Ολο το προηγούμενο διάστημα τα ακούγαμε από τον κ. Παπαδήμο, τον κ. Βενιζέλο, τον κ. Παπανδρέου και τον κ. Σαμαρά. Μπορεί οι Ευρωπαίοι να λένε ότι είμαστε όλοι Ελληνες, αλλά μάλλον κάποιοι Ελληνες δεν είναι και τόσο Ελληνες. Αυτοί που μας κυβερνούν.».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ