Στις 10 Μαρτίου ο τελικός Κυπέλλου μπάσκετ - iefimerida.gr

Στις 10 Μαρτίου ο τελικός Κυπέλλου μπάσκετ

Στις 10 Μαρτίου ο τελικός Κυπέλλου μπάσκετ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο τελικός Κυπέλλου μπάσκετ μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού θα διεξαχθεί στις 10 Μαρτίου στο κλειστό του Ελληνικού, όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ: «Ο τελικός αγώνας του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών 2011-2012 μεταξύ των Σωματείων ΚΑΕ Ολυμπιακός ΣΦΠ – Παναθηναϊκός ΑΟ ΚΑΕ, θα διεξαχθεί το Σάββατο 10/3/2012 και ώρα 18:30 στο Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Ελληνικού και θα μεταδοθεί από την Κρατική Τηλεόραση».

Σχετικά με τον αριθμό των οπαδών που θα βρεθούν στο κλειστό του Ελληνικού, μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξει σύσκεψη ανάμεσα στους εκπροσώπους των δύο ομάδων, της αστυνομίας, της ΕΟΚ και της ΔΕΑΒ και λογικά θα κυμαίνεται στον αριθμό(750-900) που είχαν διεξαχθεί και οι τελικοί των τριών τελευταίων ετών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ