Μέγκαν Μαρκλ-πρίγκιπας Χάρι: Καλεσμένοι στον γάμο της Σερένα Γουίλιαμς - iefimerida.gr

Μέγκαν Μαρκλ-πρίγκιπας Χάρι: Καλεσμένοι στον γάμο της Σερένα Γουίλιαμς

Φωτογραφία: Chris Pizzello/Invision/AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι είναι ανάμεσα στους καλεσμένους του γάμου της Σερένα Γουίλιαμς και του συν-ιδρυτή του Reddit, Αλέξις Οχάνιαν.

Το ζευγάρι, που είναι φανατικό των σπορ, διατηρεί φιλικές σχέσεις με την Σερένα Γουίλιαμς. Η Mirror θέλοντας να επιβεβαιώσει το γεγονός επικοινώνησε με εκπροσώπους των δύο πλευρών, ωστόσο, δεν έλαβε κάποιο σχόλιο.

Αυτή την εβδομάδα, δημοσιεύματα αποκάλυπταν πως η Μέγκαν Μαρκλ έχει δεχθεί πρόσκληση να περάσει τα Χριστούγεννα με τους γαλαζοαίματους. Η ηθοποίος φέρεται να ενθουσιάστηκε με την πρόσκληση, αν και δεν ήθελε αν είναι μακριά από τη μητέρας της Ντόρια, που ζει στο Λος Αντζελες.

Ο γάμος της Σερένα Γουίλιαμς θα γίνει στη Νέα Ορλεάνη, την Πέμπτη, στο Contemporary Arts Center κάτω από άκρα μυστικότητα. Εκτός από την Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι, καλεσμένοι μεταξύ άλλων είναι η Μπιγιονσέ και ο Jay Z και η Κρις Τζένερ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ