Προπονήθηκε ο Μοδέστο-Ανέβασαν ρυθμούς Μιραλάς, Μέλμπεργκ - iefimerida.gr

Προπονήθηκε ο Μοδέστο-Ανέβασαν ρυθμούς Μιραλάς, Μέλμπεργκ

Προπονήθηκε ο Μοδέστο-Ανέβασαν ρυθμούς Μιραλάς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξεκίνησε τη Δευτέρα η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει της αναμέτρησης με την Ρούμπιν Καζάν για την φάση των «32» του Europa League.

Ο Φρανσουά Μοδέστο προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στην διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε για το παιχνίδι με την ρωσική ομάδα, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί στην αυριανή προπόνηση με τους Κέβιν Μιραλάς και Όλαφ Μέλμπεργκ. Ο Σουηδός αμυντικός ακολούθησε το πρώτο μέρος της προπόνησης της ομάδας και μετά συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί στο γυμναστήριο, ενώ το πρώτο μέρος της προπόνησης ακολούθησε και ο Βέλγος επιθετικός, ο οποίος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε.

Στη προπόνηση δεν έλαβε μέρος ο Μανιάτης, προκειμένου να προστατευτεί, μια και έχει λίγο πυρετό και ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας στο γυμναστήριο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ