Μέσι: «Θέλουμε να μείνει στην Μπαρτσελόνα ο Γκουαρντιόλα» - iefimerida.gr

Μέσι: «Θέλουμε να μείνει στην Μπαρτσελόνα ο Γκουαρντιόλα»

Λίονελ Μέσι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Λίονελ Μέσι, ο οποίος σημείωσε τέσσερα γκολ κόντρα στην Βαλένθια και οδήγησε την Μπαρτσελόνα στην εμφατική νίκη με 5-1, εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει ο Πεπ Γκουαρντιόλα στον πάγκο των «μπλαουγκράνα».

«Θα αποφασίσει όταν εκείνος το κρίνει. Εμείς θέλουμε να συνεχίσει στην ομάδα. Σημαίνει πολλά για τους παίκτες και γι' αυτό το σύλλογο», δήλωσε ο Αργεντινός σούπερ σταρ για τον 41χρονο τεχνικό, ο οποίος δεν έχει ανανεώσει ακόμη την συνεργασία με τους Καταλανούς.

Σχετικά με τα τέσσερα γκολ που σημείωσε και τη νίκη κόντρα στις «νυχτερίδες», τόνισε: «Κάναμε πολύ καλό ματς. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ στην αρχή, αλλά παρά την ατυχία αυτή ανατρέψαμε την κατάσταση. Νομίζω πως είναι δεύτερη φορά που πετυχαίνω τέσσερα γκολ σε ένα ματς, αλλά σημασία έχει ότι η ομάδα νίκησε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ