Euroleague: Με... φόρα από το ΣΕΦ ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Χίμκι - iefimerida.gr

Euroleague: Με... φόρα από το ΣΕΦ ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Χίμκι

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τη σπουδαία νίκη στο ΣΕΦ επί του Ολυμπιακού, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί απόψε (21:15, Novasports 1) τη Χίμκι με στόχο να πετύχει τη δεύτερη σερί νίκη του.

Αλλά για να το κάνει αυτό απέναντι στην ομάδα του Μπαρτζώκα, πρέπει να πραγματοποιήσει πολύ καλή εμφάνιση, καθώς οι Ρώσοι δεν αστειεύονται (έχουν ρεκόρ 5-1, με μοναδική ήττα στο Φάληρο από τον Ολυμπιακό).

Ο Πασκουάλ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, καθώς και ο Σίνγκλετον προφυλάχθηκε στο ματς με τον Πανιώνιο λόγω των ενοχλήσεων που είχε στο γόνατο. Οι «πράσινοι» ποντάρουν πολλά και στη βοήθεια του κόσμου τους για να φτάσουν στο 4-3 και να αρχίσουν να βλέπουν ξεκάθαρα τουλάχιστον την οκτάδα.

Από την άλλη πλευρά, η Χίμκι ταξίδεψε στην Αθήνα χωρίς τον τραυματία Χάνεϊκατ και τον Γκιλ που υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης σκωληκοειδίτιδας. Η Χίμκι στην τελευταία της έξοδο στην Ευρωλίγκα νίκησε τη Ρεάλ στη Μαδρίτη, πράγμα που δείχνει τη δυναμικότητά της.

Το σημερινό πρόγραμμα:
Μακάμπι Τελ Αβίβ-Αναντολού Εφές 21:05
Παναθηναϊκός-Χίμκι 21:15
Μπασκόνια-Ρεάλ Μαδρίτης 21:30
Ουνικάχα Μάλαγα-Ζαλγκίρις Κάουνας 21:45

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Euroleague ΠΑΟ μπάσκετ χιμκι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ