Σάλος με παλιό βίντεο της Ντέμι Μουρ -Φιλά στο στόμα έναν 15χρονο [βίντεο] - iefimerida.gr

Σάλος με παλιό βίντεο της Ντέμι Μουρ -Φιλά στο στόμα έναν 15χρονο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολλά σχόλια και αντιδράσεις προκάλεσε ένα πολύ παλιό βίντεο της Ντέμι Μουρ, στο οποίο απεικονίζεται να φιλά ένα 15χρονο αγόρι.

Μπορεί στο βίντεο η σταρ να είναι 19 χρονών, ωστόσο, το βίντεο που ήρθε ξανά την επιφάνεια, έχει προκαλέσει αίσθηση, καθώς το Χόλιγουντ συγκλονίζεται από σωρεία σκανδάλων σεξουαλικής παρενόχλησης.

Το βίντεο είναι από το μακρινό 1982 και τραβήχτηκε με αφορμή τα γενέθλια του Φίλιπ Τανζίνι, συμπρωταγωνιστή της Μουρ στη σειρά «General Hospital».

Η ηθοποιός μιλά στην κάμερα για την αγάπη που έχει στον Φίλιπ, τον οποίο φιλά περισσότερες από τρεις φορές.

«Αγαπώ τον Φίλιπ και είναι ο μοναδικός που αγαπώ... τον αγαπώ βαθιά, είναι ένας από τους αγαπημένους μου ανθρώπους... Είναι αλήθεια καταπληκτικός και τον αγαπώ πραγματικά», λέει.

Πολλοί βλέποντας το βίντεο καταδικάζουν τηνσυμπεριφορά της Ντέμι Μουρ σχολιάζοντας πως ήταν απαράδεκτο να ερωτοτροπεί και φιλά ένα 15χρονο αγόρι στο στόμα. Αλλοι πάλι μιλούν για μια αθώα στιγμή, που δεν χρειάζεται ανάλυση και σύνδεση με τα σεξουαλικά σκάνδαλα που έχουν αποκαλυφθεί το τελευταίο διάστημα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντέμι Μουρ Φίλιπ Τανζίνι φιλί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ