Έτρωγε στο «Έμφραγμα» και έπαθε… έμφραγμα! - iefimerida.gr

Έτρωγε στο «Έμφραγμα» και έπαθε… έμφραγμα!

Έμφραγμα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ειρωνεία της τύχης έζησε από πρώτο χέρι ένας 40χρονος, ο οποίος ενώ έτρωγε το μπέργκερ του, που λεγόταν «τριπλό bypass», στο εστιατόριο «Έμφραγμα» στο Λας Βέγκας, έπαθε και ο ίδιος έμφραγμα.

Το «Έμφραγμα» (Heart Attack Grill), είναι αρκετά διάσημο στην Αμερική, όχι μόνο για την περίεργη ονομασία του και για τα πιάτα του (bypass μπεργκερς, τηγανητές πατάτες ισοηλεκτρικής γραμμής), αλλά και για το ντεκόρ του που θυμίζει νοσοκομείο, με τις σερβιτόρες ντυμένες νοσοκόμες, καθώς και για την πρακτική του να προσφέρει δωρεάν φαγητό σε εξαιρετικά παχύσαρκους πελάτες.

Ο άτυχος πελάτης, θέλησε να δοκιμάσει το συγκεκριμένο μπέργκερ, το οποίο έχει 6000 θερμίδες, αλλά μάλλον ο οργανισμός του δεν το άντεξε, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο, καθώς ένιωσε έντονη δυσφορία και οξείς πόνους στο στήθος.

Επισημαίνεται ότι στο εστιατόριο υπάρχουν πινακίδες που προειδοποιούν ότι το φαγητό που προσφέρεται, βλάπτει την υγεία, ενώ το σλόγκαν του εστιατορίου είναι ότι προσφέρει γεύσεις για τις οποίες αξίζει να πεθάνεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ