Η 18χρονη ξαδέλφη των Χαντίντ είναι plus size μοντέλο και σαρώνει στο Instagram [εικόνες] - iefimerida.gr

Η 18χρονη ξαδέλφη των Χαντίντ είναι plus size μοντέλο και σαρώνει στο Instagram [εικόνες]

AP Images
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να σας συστήσουμε την Joann van den Herik. Είναι μόλις 18 ετών και κάνει τα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ ως plus-size μοντέλο.

Είναι η ξαδέλφη της Gigi και της Bella Hadid, αλλά αυτή είναι μόνο μια μικρή λεπτομέρεια της ζωής της. Αξίζει να την γνωρίσεις για πολλούς, άλλους λόγους, σίγουρα πιο σημαντικούς.

Η φιλοσοφία της για την ζωή σε κάνει να χαμογελάς. Η Joann van den Herik έχει δημιουργήσει μια υπέροχη σχέση με τον εαυτό της γιατί τον έχει αποδεχθεί όπως είναι. Κατόρθωμα για την ηλικία της, αν αναλογιστεί κανείς ότι κάποιοι δεν καταφέρνουν να επιτύχουν κάτι τέτοιο μέχρι το τέλος της ζωής τους. Εχει αγκαλιάσει το σώμα της, έχει συνειδητοποιήσει για ποιους λόγους αξίζει να χαμογελά. Και είναι πολλοί αυτοί οι λόγοι. Κανείς δεν γεννιέται με αυτοπεποίθηση. Την αυτοπεποίθηση την χτίζεις μέρα με την μέρα. Μιλάς με τον εαυτό σου, ακούς τις ανάγκες του, συγχωρείς τις ανασφάλειές του. Οι φωτογραφίες αυτής της κοπέλας έχουν κάτι να σου πουν. Οχι τόσο οι πόζες που απεικονίζουν, όσο οι λεζάντες τους.

Γνωρίστε την ξαδέλφη της Gigi και της Μπέλα Χαντίντ στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζίτζι Χαντίντ ΜΠΕΛΑ ΧΑΝΤΙΝΤ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ