H σύντροφος του Mπρούκλιν Μπέκαμ φόρεσε κουστούμι από τη συλλογή της Βικτόρια και κέρδισε τις εντυπώσεις [εικόνες] - iefimerida.gr

H σύντροφος του Mπρούκλιν Μπέκαμ φόρεσε κουστούμι από τη συλλογή της Βικτόρια και κέρδισε τις εντυπώσεις [εικόνες]

splashnews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η 20χρονη ηθοποιός αποφάσισε να τιμήσει τη μητέρα του Μπρούκλιν με τον οποίο είναι σε σχέση και εμφανίστηκε με σύνολο από τη συλλογή SS18' της Βικτόρια Μπέκαμ.

Ο 18χρονος γιος των Μπέκαμ, Μπρούκλιν Μπέκαμ ο οποίος αυτή την περίοδο βρίσκεται στη Νέα Υόρκη λόγω των σπουδών φωτογραφίας που ακολουθεί, είναι σε σχέση με την 20χρονη ηθοποιό Κλόε Γκρέις Μόρετζ.

Βγαίνουν από το 2014, αλλά γνωστοποίησαν τη σχέση τους το Μάιο του 2016. Το Σεπτέμβριο του 2016 χώρισαν, αλλά εδώ και λίγους μήνες είναι και πάλι μαζί.

Μάλιστα, συχνά, ανεβάζουν και κοινές φωτογραφίες στο λογαριασμό που διατηρεί ο καθένας στα social media.

Ωστόσο, όπως έχει δηλώσει η Κλόι στο παρελθόν, αποφεύγουν τους παπαράτσι γιατί νιώθουν ότι αυτή η δημοσιότητα επηρεάζει αρνητικά τη σχέση τους». Όσο για τους γονείς του Μπέκαμ, η Κλόι έχει δηλώσει ότι είναι υπέροχη οικογένεια και ότι δεν είναι επιδειξίες με τα χρήματα.

Η Μόρετζ είναι ένα κορίτσι που το έχουμε δει να μεγαλώνει μέσα από τις ταινίες που, κατά καιρούς, έχει παίξει ή πρωτανιστήσει. Έκανε το κινηματογραφικό ντεμπούτο της, το 2005, στην ταινία Τρόμος στο Amityville και από τότε έχει συμμετάσχει τόσο σε ταινίες όσο κια σε σειρές. Ίσως να τη θυμάστε από ταινίες όπως 500 ημέρες με τη Σάμερ, Κick-Ass, Άσε το κακό να μπει, Dark Shadows, Ανυπόφοροι γείτονες 2 κ.α.

Πρόσφατα, σε έξοδο της στο Μανχάταν, η Κλόε εμφανίστηκε φορώντας μια μεγάλη τάση της σεζόν και ένα σύνολο δια χειρός Βικτόρια Μπέκαμ.

Δες τη σούπερ σικ εμφάνιση της Κλόε Γκρέις Μόρετζ στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ