Euroleague: Μάχη με... ευρωπαϊκά κουστούμια για Ολυμπιακό και ΠΑΟ - iefimerida.gr

Euroleague: Μάχη με... ευρωπαϊκά κουστούμια για Ολυμπιακό και ΠΑΟ

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έτοιμοι για τη δεύτερη «μάχη» τους φέτος είναι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, αυτή τη φορά όμως για τη Euroleague.

Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ (21:00, Novasports 2) με στόχο να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας (έχουν ρεκόρ 4-1), την ίδια στιγμή που ο Παναθηναϊκός θέλει οπωσδήποτε να φύγει από το Φάληρο με το ροζ φύλλο αγώνα για να μη μείνει από νωρίς πίσω στην κούρσα για τη διεκδίκηση μιας θέσης στην οκτάδα (έχει ρεκόρ 2-3).

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, που την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισε την πρώτη της ήττα στη Euroleague από την Μπαρτσελόνα, θα παραταχθεί χωρίς τους Βασίλη Σπανούλη και Κιμ Τίλι, ωστόσο είναι πιθανό να αγωνιστεί ο νεοαποκτηθείς Κάιλ Γουίλτζερ.

Από την άλλη πλευρά, ο Παναθηναϊκός κατεβαίνει στο Φάληρο για να κάνει το «2 στα 2» φέτος στο ΣΕΦ, μια και στο πρωτάθλημα, για την 1η αγωνιστική, είχε επικρατήσει στην έδρα του Ολυμπιακού. Φυσικά, τα δεδομένα διαφέρουν από εκείνο το πρώτο ματς της σεζόν, κάτι που ξέρει πολύ καλά και ο κόουτς Τσάβι Πασκουάλ.

Ο Σίνγκλετον μέσα στην εβδομάδα είχε ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού, αλλά το ξεπέρασε και θα ενισχύσει κανονικά την ομάδα του. Άλλες απουσίες δεν υπάρχουν για τους «πράσινους».

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Ίλια Μπελόσεβιτς (Σερβία), Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία) και Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Euroleague ΠΑΟ Ολυμπιακός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ