Σοκ στη Ρόδο! Βίαζαν, «πωλούσαν» και «ενοικίαζαν» νεαρή γυναίκα - iefimerida.gr

Σοκ στη Ρόδο! Βίαζαν, «πωλούσαν» και «ενοικίαζαν» νεαρή γυναίκα

Σοκ στη Ρόδο! Κρατούσαν φυλακισμένη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φρίκη και αποτροπιασμό στην τοπική κοινωνία της Ρόδου έχει προκαλέσει η αποκάλυψη ότι μια 31χρονη Βουλγάρα είχε μετατραπεί σε «αντικείμενο», αφού ένας ομοεθνής της και ένας ομογενής από την Αλβανία που την κρατούσαν φυλακισμένη, την «πωλούσαν» ο ένας στον άλλον, τη βίαζαν και τη χρησιμοποιούσαν για να βγάζουν λεφτά, εκδίδοντάς την!

Όλα αυτά ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, μόνο όταν η άτυχη γυναίκα, με μεγάλο κίνδυνο για τη ζωή της, κατάφερε να αποδράσει από τον χώρο που την κρατούσαν φυλακισμένη και κατέφυγε στην αστυνομία, όπου διηγήθηκε με όλες τις λεπτομέρειες όσα τράβηξε τα δύο τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα με όσα η ίδια κατέθεσε, από τον Αύγουστο του 2010 ως τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους, την κρατούσε φυλακισμένη στο σπίτι του ο 39χρονος Βούλγαρος. Στη συνέχεια, αποφάσισε να την πουλήσει στον 52χρονο ομογενή από την Αλβανία.

Και οι δύο την βίαζαν συστηματικά, χωρίς να περιορίζονται σε αυτό, αφού την εξέδιδαν, κρατώντας φυσικά για τους ίδιους, την αμοιβή.

Μετά την καταγγελία της 31χρονης Βουλγάρας, οι δύο άνδρες συνελήφθησαν, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, ο οποίος τους άσκησε ποινική δίωξη για σωματεμπορία, βιασμό και μαστροπεία και τους παρέπεμψε να απολογηθούν στον ανακριτή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ