Κωνσταντινόπουλος:Να πάμε σε εκλογές τώρα - iefimerida.gr

Κωνσταντινόπουλος:Να πάμε σε εκλογές τώρα

Κωνσταντινόπουλος: Η απόφαση για την Ελλάδα του αύριο ανήκει στους πολίτες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Βουλευτής Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος τονίζει ότι ο ρόλος της κυβέρνησης του Λουκά Παπαδήμου και αυτής της Βουλής τελείωσε με την ψήφιση του νέου μνημονίου πριν από λίγες ημέρες και τώρα είναι η ώρα των εκλογών με τους πολίτες ν αποφασίζουν για το μέλλον της χώρας.

Ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ σε δήλωσή του στην εφημερίδα «Το πρώτο Θέμα» τόνισε χαρακτηριστικά ότι «πριν λίγες ημέρες ψηφίστηκε από την Βουλή το Μνημόνιο. Ο ρόλος αυτής της Κυβέρνησης και αυτής της Βουλής φτάνει μέχρι εδώ. Αυτή ήταν άλλωστε η συμφωνία και η δέσμευσή μας όταν συγκροτήθηκε η κυβέρνηση εθνικής ενότητας. Με την προχθεσινή ψηφοφορία διατηρήσαμε την χώρα στην πρίζα.

Δύσκολη απόφαση αλλά ακόμα δυσκολότερη η υλοποίησή της. Τώρα είναι η ώρα των πολιτών ν' αποφασίσουν. Με μυστική ψηφοφορία αλλά με καθαρό μυαλό για την επόμενη μέρα την δικιά τους και των παιδιών τους. Αυτό δεσμευτήκαμε και αυτό οφείλει να γίνει».

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος υποστηρίζει ότι η διενέργεια των εκλογών είναι θέμα αξιοπιστίας και «το μόνο μετρήσιμο σήμερα στοιχείο του πολιτικού συστήματος, με πολλούς αποδέκτες. Οι αποφάσεις της Βουλής δεν έχουν καμία αξία αν βρίσκονται σε δυσαρμονία με την βούληση της πλειοψηφίας.

Οι πολίτες θα κληθούν, όπως και η Βουλή έκανε, ν' αποφασίσουν με τα δεδομένα του σήμερα και τις προοπτικές που ανοίγονται για το παρόν και το μέλλον της χώρας. Με την ψήφο τους μπορούν ν' αλλάξουν και την μοίρα των υπολοίπων. Η απόφαση για την Ελλάδα του αύριο ανήκει στους πολίτες. Η ψήφος μπορεί σε αυτή την περίπτωση να είναι μυστική αλλά έχει το ίδιο βάρος με αυτό, που σήκωσε η Βουλή ονομαστικά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ