Ο Πλεύρης πλέκει το εγκώμιο σε Βορίδη και Αδωνι - iefimerida.gr

Ο Πλεύρης πλέκει το εγκώμιο σε Βορίδη και Αδωνι

«Καρφιά» Πλεύρη για Χρυσανθακόπουλο και ΛΑΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αιχμές κατά του βουλευτή του ΛΑΟΣ Αλέξανδρου Χρυσανθακόπουλου άφησε ο Αθανάσιος Πλεύρης, πλέκοντας μάλιστα το εγκώμιο στους δυο βουλευτές που αποχώρησαν από τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό και εντάχθηκαν στην Νέα Δημοκρατία ενώ άφησε να εννοηθεί ότι θα ψηφίσει κάποιες από τις διατάξεις του νέου εφαρμοστικού νόμου, κρατώντας απόσταση από το κόμμα του.

Μιλώντας στον ΒΗΜΑ FM 99,5 ο Αθανάσιος Πλεύρης όταν ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του Αλέξανδρου Χρυσανθακόπουλου και την σκληρή κριτική που άσκησε στον Μάκη Βορίδη και τον Άδωνι Γεωργιάδη για την αποχώρησή τους από το ΛΑΟΣ, τόνισε ότι οι 2 βουλευτές ήταν στο κόμμα από την πρώτη στιγμή και δεν περίμεναν να ενταχθούν σε αυτό, όταν αύξησε την δύναμη του, φωτογραφίζοντας τον Αλέξανδρο Χρυσανθακόπουλο.

Άφησε αιχμές και κατά κάποιον από το ΛΑΟΣ που όπως υποστήριξε διοχέτευσαν ψευδής πληροφορίες για συνάντηση του Γιώργο Καρατζαφέρη με τον πατέρα του νεαρού Βουλευτή, με σκοπό να τον πείσουν να πει το «όχι» στην ψήφιση του νομοσχεδίου για τη νέα δανειακή σύμβαση.

Πάντως παρά το γεγονός ότι πολλοί υποστήριζαν ότι θα αποχωρήσει και αυτός από το ΛΑΟΣ, ο Αθανάσιος Πλεύρης παρέμεινε στο κόμμα αλλά κρατάει τις αποστάσεις του και άφησε να εννοηθεί ότι θα ψηφίσει κάποιες από τις διατάξεις του νέου εφαρμοστικού νόμου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ