Τι τρώει μια Πρώτη Κυρία -Το μενού της Μελάνια Τραμπ και η αγαπημένη της... γουρουνιά - iefimerida.gr

Τι τρώει μια Πρώτη Κυρία -Το μενού της Μελάνια Τραμπ και η αγαπημένη της... γουρουνιά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας, μπορεί να ακούγεται πολύ παράξενη η ερώτηση, αλλά υπάρχει μία ερώτηση που πολλές γυναίκες θα ήθελαν να κάνουν: Τι τρώει η Μελάνια Τραμπ;

Ως πρώην μοντέλο και μία από τις πιο πλέον μυστικοπαθείς Πρώτες Κυρίες που πέρασαν ποτέ από τον Λευκό Οίκο, η ζωή της Μελάνια – συμπεριλαμβανομένης της διατροφής της – είναι στο στόχαστρο πολλών.

Μετά από έρευνα, το περιοδικό Life & Style κατάφερε να μάθει τι τρώει κάθε μέρα η Πρώτη Κυρία. Από το ίδιο πρωινό κάθε μέρα, μέχρι το γεγονός πως δεν κάνει ατασθαλίες, είναι σωστό να πει κανείς πως η Μελάνια είναι μια αυστηρά πειθαρχημένη γυναίκα.

Ξεκινώντας την ημέρα με το δεξί
Παρά το γεγονός πως είναι μια πολυάσχολη γυναίκα, η 47χρονη Μελάνια έχει πάντα χρόνο για πρωινό – ένα υγιεινό πρωινό δηλαδή. Πριν από λίγα χρόνια, η Πρώτη Κυρία είχε αποκαλύψει στο περιοδικό GQ πως συνήθως ξεκινάει την ημέρα της με ένα μπολ με πλούσια σε φυτικές ίνες βρώμη ή με ένα smoothie «με λίγα συστατικά και πολλές βιταμίνες».

Τι τρώει μια Πρώτη Κυρία -Το μενού της Μελάνια Τραμπ και η αγαπημένη της... γουρουνιά  | iefimerida.gr 0

Λατρεύει τα φρούτα
Το μοντέλο με καταγωγή από τη Σλοβενία, προσπαθεί να διατηρήσει την άψογη σιλουέτα της και τη λαμπερή της επιδερμίδα με φρούτα, πλούσια σε αντιοξειδωτικά. Σύμφωνα με δημοσιεύματα έχει ως στόχο να τρώει καθημερινά επτά κομμάτια φρούτων.

Τι τρώει μια Πρώτη Κυρία -Το μενού της Μελάνια Τραμπ και η αγαπημένη της... γουρουνιά  | iefimerida.gr 1
Τι τρώει μια Πρώτη Κυρία -Το μενού της Μελάνια Τραμπ και η αγαπημένη της... γουρουνιά  | iefimerida.gr 2

Δεν στερείται τίποτα
Λαμβάνοντας υπόψιν πόσο αδύνατη είναι, πολλοί άνθρωποι μπορεί να πιστεύουν ότι η Μελάνια στερείται οτιδήποτε ζαχαρούχο ή νόστιμο προκειμένου να διατηρήσει τη σιλουέτα της. Κάτι όμως που δεν ισχύει. Η Πρώτη Κυρία ενδίδει στις λιγούρες της – ακόμη κι αυτές είναι για σοκολάτα. «Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο σνακ που προτιμώ» είχε δηλώσει κάποτε. «Αν θέλω κάποιο σνακ, μπορεί να φάω ένα φρούτο ή λίγη σοκολάτα, γιατί νομίζω ότι το σώμα σου το χρειάζεται κι αυτό». Παραδέχεται επίσης, πως τρώει παγωτό κάποιες φορές, λέγοντας: «Είναι καλό να ενδίδουμε στις λιγούρες μας μια φορά στο τόσο... εφόσον ισορροπούμε αυτά τα φαγητά με υγιεινές τροφές».


Δεν ακολουθεί κάποια δίαιτα – η υγιεινή ζωή είναι μέρος του τρόπου ζωής της
Εκτός από τα φρούτα και τα λαχανικά, η Μελάνια πίνει πολύ νερό για να παραμένει ενυδατωμένη και ποτέ δεν υπερβάλει σε λιπαρά φαγητά. Μετά τη γέννηση του γιου της, Μπάρον, παραδέχτηκε πως ακολούθησε μια υγιεινή διατροφή καθώς και μαθήματα pilates δύο με τρεις φορές την εβδομάδα, που τη βοήθησαν να επανέλθει στο σώμα της μετά τη γέννα.

Το εστιατόριο Jean George στη Νέα Υόρκη

Έχει ένα αγαπημένο φαγητό και δεν είναι υγιεινό
Ακολουθώντας τον κανόνα «τα πάντα με μέτρο», η Πρώτη Κυρία παραδέχτηκε το 2010 πως το αγαπημένο της γεύμα στον κόσμο είναι το κοτόπουλο με παρμεζάνα του εστιατορίου Jean Georges στη Νέα Υόρκη. Και ποιο είναι το ποτό που προτιμά; «Coke diet από το κλασικό γυάλινο μπουκάλι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μελάνια Τραμπ Διατροφή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ