Νέα αποχώρηση από το Nomads –Εκτός διαδικασίας... [βίντεο] - iefimerida.gr

Νέα αποχώρηση από το Nomads –Εκτός διαδικασίας... [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα αποχώρηση από το Nomads, καθώς επιστρέφει στην Ελλάδα η Ειρήνη Ζάχου από την ομάδα των Ωκεανών, εξαιτίας του τραυματισμού της.

Νέα αποχώρηση από το Nomads –Εκτός διαδικασίας... [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Όπως αποκάλυψε σήμερα το πρωί η Φαίη Σκορδά, «Η Ειρήνη έχει τραυματιστεί σοβαρά και οι πληροφορίες λένε πως θα επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα».

Σε βίντεο που μεταδόθηκε στην εκπομπή «Πρωινό» καταγράφεται και η στιγμή που ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μαθαίνει μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες μέσω βιντεοκλήσης, την αποχώρηση της παίκτριας, η οποία εξηγεί ότι ο τραυματισμο της ήταν βαρύτατος από ότι περίμεναν.

Ποια είναι η Ειρήνη Ζάχου;
Η Ειρήνη Ζάχου είναι 23 ετών, πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής, ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη ως γυμνάστρια. Έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Άρτα και ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με το στίβο, από πολύ μικρή ηλικία. Τα 100 μέτρα ήταν το αγώνισμα το οποίο εκτός από πολλές διακρίσεις, της προσέφερε και στοιχεία που συνέθεσαν το χαρακτήρα της, όπως υπευθυνότητα και οργάνωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ nomads αποχώρηση Ειρήνη Ζάχου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ