Οταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο γκρέμισε τον «βασιλιά» ΛεΜπρον -Απίστευτη τάπα [βίντεο] - iefimerida.gr

Οταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο γκρέμισε τον «βασιλιά» ΛεΜπρον -Απίστευτη τάπα [βίντεο]

Φωτογραφία: Twitter.com/Bucks
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι Μιλγουόκι Μπακς μπορεί να μην τα κατάφεραν απέναντι στους Καβαλίερς (έχασαν 124-119), ωστόσο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προσέφερε το highlight του αγώνα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης είχε 40 πόντους (16/21 δ., 8/11 β.), 9 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 4 κοψίματα, κορυφαίο εκ των οποίων ήταν αυτό απέναντι στον «βασιλιά» ΛεΜπρον Τζέιμς.

Ο άσος των Καβαλίερς πήρε την μπάλα περίπου στο κέντρο και επιχείρησε να βγει στον αιφνιδιασμό και να πετύχει καλάθι στο ένας εναντίον ενός με τον Αντετοκούνμπο. Ωστόσο, ο «Greek Freak» τού... πήρε τα βήματα και κυριολεκτικά έσβησε τα φώτα στον βασιλιά, «γκρεμίζοντάς τον» ταυτόχρονα στο παρκέ.

Δείτε το βίντεο με την παλικαρίσια τάπα του Γιάννη στον ΛεΜπρον καθώς και τα κατορθώματα του Έλληνα σταρ:

Full highlights from @Giannis_An34 as he goes for 40 points, 9 rebounds, 3 assists and 4 blocks against the Cavs!! #FearTheDeer pic.twitter.com/vXE7Jk4Anf

Βαθιά υπόκλιση

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τη νέα εκπληκτική του εμφάνιση μίλησαν μετά το τέλος του αγώνα δύο σταρ των Καβαλίερς και ο προπονητής τους.

«Ο Γιάννης έκανε αυτό που κάνει πάντα. Έκανε επιθέσεις συνέχεια, χωρίς σταματημό. Πρέπει να βάλεις πολλά σώματα μπροστά του, αλλά και πάλι μπορεί να σκοράρει. Είναι εξαιρετικός στο τρανζίσιον, αλλά και γύρω από το καλάθι. Προσπαθήσαμε να τον περιορίσουμε στο να παίρνει την μπάλα», δήλωσε ο ΛεΜπρον Τζέιμς, ενώ ο Ντουέιν Γουέιντ πρόσθεσε: «Ο Γιάννης βάζει μεγάλη πίεση στην αντίπαλη άμυνα. Σε κάνει να αμφιβάλλεις για την άμυνά σου ή να την αλλάζεις. Έπρεπε να κάνουμε πολλές προσαρμογές».

Όσο για τον κόουτς των «Καβς», Τάιρον Λου, είπε: «Είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις τον Γιάννη. Ακόμη κι όταν νομίζεις πως τον έχεις κλείσει καλά, μπορεί να γλιστρήσει από τον αμυντικό και να τον δεις να καρφώνει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιάννης Αντετοκούνμπο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ