Μέρκελ: «Θα κάνω ότι μπορώ ώστε να πείσω τον Σόιμπλε για την Ελλάδα» - iefimerida.gr

Μέρκελ: «Θα κάνω ότι μπορώ ώστε να πείσω τον Σόιμπλε για την Ελλάδα»

Μερκελ:«Θα προσπαθήσω να πείσω τον Σοιμπλε να υποχωρήσει για την Ελλάδα»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια απίστευτη αποκάλυψη για το περιεχόμενο της τηλεδιάσκεψης Παπαδήμου-Μόντι-Μέρκελ που έγινε χθες το απόγευμα κάνει η Ιταλική εφημερίδα «Μεσατζέρο».

Οπως αναφέρει η εφημερίδα, η κυρία Ανγκελα Μέρκελ φέρεται να αναγνώρισε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Ελληνική κυβέρνηση για να περάσει νέα σκληρά μέτρα και είπε χαρακτηριστικά: «Θα κάνω ότι μπορώ για να πείσω τον Σόιμπλε να υποχωρήσει».

Η δήλωση αυτή εφόσον πραγματικά έγινε επιβεβαιώνει την διάσταση απόψεων που φέρεται να υπάρχει το τελευταίο διάστημα μεταξύ της Γερμανίδας καγκελαρίου και του υπουργού Οικονομικών της. Πάντως, συμφωνα με την εφημερίδα, η κυρία Μέρκελ εμφανίστηκε πιό «μαλακή» σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα και εξέφρασε την εκτίμηση ότι ειναι πιο κοντά μια συμφωνία για την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ