ΠΑΟΚ: Δίνει ευκαιρία σε Λουτσέσκου να το... γυρίσει - iefimerida.gr

ΠΑΟΚ: Δίνει ευκαιρία σε Λουτσέσκου να το... γυρίσει

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ΠΑΟΚ εμφάνισε το κακό του πρόσωπο σε ακόμη ένα ντέρμπι και έχασε με... κάτω τα χέρια.

Οπως έγινε με τον Ολυμπιακό, έτσι και με την ΑΕΚ. Και δεδομένα η αμφισβήτηση στο πρόσωπο του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι μεγάλη. Η διοίκηση του ΠΑΟΚ πάντως έχει αποφασίσει να τον στηρίξει και να του δώσει την ευκαιρία να παραμείνει να... γυρίσει την κατάσταση.

Η αλήθεια, όμως, είναι ότι αυτή η στήριξη ισοδυναμεί με πίστωση χρόνου που δίνεται στον Ρουμάνο τεχνικό για να αλλάξει την κατάσταση, να εμφανίσει έναν πιο ελκυστικό ΠΑΟΚ και -κυρίως- ικανό να μπορεί να πάρει αποτέλεσμα μακριά από την Τούμπα.

Μέχρι το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο στην Τούμπα υπάρχουν δύο εβδομάδες προκειμένου να γίνουν οι διορθωτικές κινήσεις που θα πιστοποιήσουν ότι κάτι αλλάζει στον Δικέφαλο.

Ωστόσο, αν σε κάποιο από τα επόμενα παιχνίδια ο ΠΑΟΚ κάνει στραβοπάτημα τότε ο Ρουμάνος κόουτς θα βρεθεί σε δύσκολη θέση. Και τότε θα είναι... οριακά στην έξοδο από τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ λουτσεσκου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ