Ντάλιτς (προπονητής Εθνικής Κροατίας): «Με βροχή, με χιόνια, με νερό, με ήλιο, πρέπει να πάμε Μουντιάλ» - iefimerida.gr

Ντάλιτς (προπονητής Εθνικής Κροατίας): «Με βροχή, με χιόνια, με νερό, με ήλιο, πρέπει να πάμε Μουντιάλ»

Φωτογραφία: 24sata.hr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την Πέμπτη στην Κροατία θα γίνει το πρώτο ματς μπαράζ πρόκρισης στο Μουντιάλ απέναντι στην Ελλάδα και πολύς λόγος έχει γίνει για τις καιρικές συνθήκες.

Για τον ομοσπονδιακό τεχνικό της «χρβάτσκα» Ζλάτκο Ντάλιτς πάντως, δεν μπορεί να είναι δικαιολογία αυτή η άποψη, με τον ίδιο να εκτιμά πως η Ελλάδα θα ακολουθήσει αμυντικό πλάνο και να τονίζει πως σε κάθε περίπτωση η πρόκριση στο Μουντιάλ της Ρωσίας είναι αυτοσκοπός για την ομάδα του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ντάλιτς στην πρώτη επίσημη συγκέντρωση της Κροατίας:

«Ο αγωνιστικός χώρος δεν θα μας ευνοεί. Αυτό οφείλω να το παραδεχθώ. Είναι περισσότερο εύκολο να αμυνθείς σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο καθώς η μπάλα δεν μπορεί να κυλήσει σωστά. Ωστόσο δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, ή αμφιβολία για το τι πρέπει να κάνουμε. Πρέπει να πάμε στο Μουντιάλ. Με βροχή, με χιόνια, με νερό, με ήλιο. Με οποιοδήποτε τρόπο. Πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας», επεσήμανε αρχικά προσθέτοντας:«Σήμερα θα αρχίσουμε την προετοιμασία μας για το παιχνίδι και θα καταστρώσουμε τα πλάνα μας. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να προσέξουμε είναι η ταχύτητα, ο ρυθμός που θα έχει ο αγώνας, και η οργάνωσή μας στο παιχνίδι. Εμείς πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι και να σταθεροί στις αρχές του παιχνιδιού μας. Δεν πρέπει να αποδεχθούμε καμία αλλαγή σε αυτό και να επηρεαστούμε από το παιχνίδι τους. Περιμένω ότι η Ελλάδα να αμυνθεί στο Ζάγκρεμπ. Θα προσπαθήσει να μην δεχθεί γκολ. Ετσι εμείς πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να το αντιμετωπίσουμε αυτό. Να μην το κυνηγήσουμε και να αγχωθούμε, και να μην είμαστε νευρικοί. Έτσι πρέπει να είναι και όσοι έρθουν στο γήπεδο», κατέληξε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελλάδα Κροατία μπαράζ νταλιτς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ