Η Μάιλι Σάιρους παντρεύτηκε τον Λίαμ Χέμσγορθ πριν 6 μήνες και δεν το κατάλαβε κανείς [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Μάιλι Σάιρους παντρεύτηκε τον Λίαμ Χέμσγορθ πριν 6 μήνες και δεν το κατάλαβε κανείς [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μάιλι Σάιρους παντρεύτηκε τον αρραβωνιαστικό της Λίαμ Χέμσγορθ και κανείς δεν κατάλαβε το παραμικρό.

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι έκανε μία βόλτα την προηγούμενη εβδομάδα στην Νέα Υόρκη και ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε να φορούν βέρες.

Η Μάιλι Σάιρους παντρεύτηκε τον Λίαμ Χέμσγορθ πριν 6 μήνες και δεν το κατάλαβε κανείς [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Τα lifestyle περιοδικά οργίασαν μιλώντας περί μυστικού γάμου, μέχρι που το περιοδικό People επιβεβαίωσε την είδηση, αναφέροντας πως το ζευγάρι είναι παντρεμένο εδώ και... 6 μήνες.

Συγκεκριμένα, η διάσημη τραγουδίστρια και ο σέξι ηθοποιός παντρεύτηκαν στις αρχές Απριλίου σε μια βίλα στο Μαλιμπού και στο μυστήριο παρευρέθηκαν ελάχιστοι καλεσμένοι, έτσι ώστε να μην μαθευτεί τίποτα στα περιοδικά.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το ζευγάρι δεν θέλει να μιλήσει για τον γάμο του και δεν σκοπεύει να κάνει κάποια σχετική ανακοίνωση.

Η Μάιλι Σάιρους παντρεύτηκε τον Λίαμ Χέμσγορθ πριν 6 μήνες και δεν το κατάλαβε κανείς [εικόνες] | iefimerida.gr 1


Η Μάιλι Σάιρους και ο Λίαμ Χέμσγορθ γνωρίστηκαν το 2009 στην ταινία «Το τελευταίο τραγούδι» και ένα χρόνο μετά (όταν εκείνη ήταν μόλις 19 ετών) αρραβωνιάστηκαν. Το 2013 το ζευγάρι χώρισε λόγω της ξαφνικής εκκεντρικής συμπεριφοράς της Σάιρους, αλλά το 2016 έγινε η επανένωση, η οποία και επισφραγίστηκε με τον γάμο τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γάμος Μάιλι Σάιρους τραγουδίστρια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ