Ντακότα Τζόνσον-Μέλανι Γκρίφιθ: Μαμά και κόρη σάρωσαν στο κόκκινο χαλί [εικόνες] - iefimerida.gr

Ντακότα Τζόνσον-Μέλανι Γκρίφιθ: Μαμά και κόρη σάρωσαν στο κόκκινο χαλί [εικόνες]

apimages
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μέλανι Γκρίφιθ και η 28χρονη κόρη της, Ντακότα Τζόνσον, περπάτησαν στο κόκκινο χαλί του LACMA gala στο Λος Αντζελες και κέρδισαν τις εντυπώσεις.

Οι δυο γυναίκες έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση του Μουσείου Τέχνης του Λος Aντζελες (γνωστό ως LACMA), όπου υποστηρικτής της ήταν ο οίκος Gucci.

Πρόκειται για ένα μεγάλο event, όπου συγκεντρώνει κορυφαία μέλη του κόσμου της τέχνης, της μόδας, της μουσικής και του κινηματογράφου.

Ανάμεσά τους, ήταν και η Ντακότα Τζόνσον με την 60χρονη μητέρα της Μέλανι Γκρίφιθ, οι οποίες έλαψαν με τις εντυπωσιακές τουαλέτες τους στο κόκκινο χαλί.

Η 28χρονη Ντακότα Τζόνσον, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από την ταινία «50 Shades of Grey», επέλεξε ένα ροζ φόρεμα του οίκου Gucci από την συλλογή SS18, με πολύ βαθύ ντεκολτέ.

Δείτε την Μέλανι Γκρίφιθ με την κόρη της Ντακότα Τζόνσον να σαρώνουν στο κόκκινο χαλί στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ