5 παράγοντες που ποτέ δεν φανταζόσουν ότι αυξάνουν τις πιθανότητες διαζυγίου σε ένα γάμο - iefimerida.gr

5 παράγοντες που ποτέ δεν φανταζόσουν ότι αυξάνουν τις πιθανότητες διαζυγίου σε ένα γάμο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν είναι μόνο οι «ασυμφωνία χαρακτήρων», μια απιστία ή τα οικονομικά προβλήματα που μπορεί να οδηγήσουν ένα γάμο στη λύση του.

Έρευνες δείχνουν ότι, τελικά, οι συνθήκες στις οποίες έγινε, αλλά και οι λεπτές ισορροπίες μέσα στη σχέση είναι πολύ πιο σημαντικές απ' όσο νομίζουμε.

Σε μια εποχή που τα διαζύγια μάλλον είναι περισσότερα από τις γεννήσεις, κανείς δε μπορεί να προβλέψει με σιγουριά τις πιθανότητες να κρατήσει ένας γάμος. Οι άνθρωποι λένε πολύ εύκολα το «ναι» για μια κοινή ζωή και, αντίστοιχα, πολύ εύκολα και το «αντίο».

Σύμφωνα με κοινωνικές έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί τα τελευταία χρόνια, υπάρχουν κάποιοι παράγοντες και καταστάσεις που δεν διευκολύνουν καθόλου τα πράγματα και αυξάνουν τις πιθανότητες μια σχέση και συγκεκριμένα ένας γάμος να οδηγηθεί στη λήξη του. Ποια είναι αυτά;

5 παράγοντες που ποτέ δεν φανταζόσουν ότι αυξάνουν τις πιθανότητες διαζυγίου σε ένα γάμο, σύμφωνα με την επιστήμη, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γυναίκα σχέσεις διαζύγιο γάμος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ