Aπέλυσαν παθιασμένο ζευγάρι υπαλλήλων που έκανε σεξ μέσα στο Τοπ Καπί - iefimerida.gr

Aπέλυσαν παθιασμένο ζευγάρι υπαλλήλων που έκανε σεξ μέσα στο Τοπ Καπί

Aπέλυσαν παθιασμένο ζευγάρι υπαλλήλων που έκανε σεξ μέσα στο Τοπ Καπί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πίστευαν ότι μέσα στο αχανές ανάκτορο των σουλτάνων δεν θα τους πάρει χαμπάρι κανείς.Οι παθιασμένες κραυγές του ζευγαριού που εργαζόταν στο περίφημο Τοπ Καπί της Κωνσταντινούπολης όμως έγιναν αντιληπτές κι έτσι οι δύο υπάλληλοι απολύθηκαν γιατί έδειξαν υπερβάλλοντα ζήλο όχο για την δουλειά τους αλλά για το σεξ.

Οι δύο εργαζόμενοι στο Τοπ Καπί συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια σεξουαλικών περιπτύξεων σε μία από τις πτέρυγες του ανακτόρου στην οποία εκτίθενται θρησκευτικά κειμήλια, αναφέρει η τουρκική εφημερίδα «Σαμπάχ».

Φημολογείται μάλιστα ότι η 26χρονη υπάλληλος διατηρούσε ερωτική σχέση με ακόμη έναν εργαζόμενο στο Τοπ Καπί. Πρόσφατα στα ιστορικά ανάκτορα σημειώθηκαν και άλλα δυσάρεστα επεισόδια, όπως η ένοπλη επίθεση ενός Λίβυου άνδρα και η αυτοκτονία ενός υπαλλήλου.

Ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκίας, Ερτουγκρούλ Γκιουνάι, σχολίασε ότι υπήρχαν υποψίες για ένα τέτοιο περιστατικό πριν από ενάμιση μήνα και ότι παρότι δεν υπήρξαν αδιάψευστα στοιχεία που να το αποδεικνύουν ελήφθησαν τα αναγκαία μέτρα.

Το ανάκτορο Τοπ Καπί αποτελούσε την επί περίπου 400 χρόνια επίσημη κατοικία των σουλτάνων της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Σήμερα συμπεριλαμβάνεται στα Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ