Η Τζένιφερ Λόρενς βρέθηκε μεθυσμένη και γυμνή στη ντουλάπα της Κρις Τζένερ -Το αποκάλυψε η Κιμ Καρντάσιαν [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Τζένιφερ Λόρενς βρέθηκε μεθυσμένη και γυμνή στη ντουλάπα της Κρις Τζένερ -Το αποκάλυψε η Κιμ Καρντάσιαν [εικόνες]

Φωτογραφία: Twitter @KimKardashian
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Τζένιφερ Λόρενς πήρε μια επική συνέντευξη από την Κιμ Καρντάσιαν, αντικαθιστώντας τον Τζίμι Κίμελ στην εκπομπή τους, καθώς απουσιάζει λόγω της εγχείρησης καρδιάς στην οποία θα υποβληθεί ο γιος του.

Ετσι, η ηθοποιός βρέθηκε στην καρέκλα του και είχε καλεσμένη την σταρ του ριάλιτι «Keeping Up with the Kardashians». Μπορεί πολλοί να μην το γνωρίζουν, αλλά η Τζένιφερ Λόρενς έχει μια πολύ ιδιαίτερη σχέση με την οικογένεια Καρντάσιαν.

Η ριάλιτι σταρ αποκάλυψε πως η ηθοποιός είχε μεθύσει με την μητέρα της, Κρις Τζένερ, και εμφανίστηκε ολόγυμνη μπροστά στον Κάνιε Γουέστ και την ίδια, ούσα μέσα σε ντουλάπα.

«Ηρθε πριν δύο εβδομάδες η Τζένιφερ σπίτι για φαγητό και δεν έχω ξαναδεί την μαμά πιο πιωμένη στη ζωή της. Ήπιαν πάρα πολύ και οι δύο», δήλωσε η Κιμ.

«Πήγες στην ντουλάπα και μας είπες να σε ντύσουμε. Λέμε εντάξει και μόλις επιστρέψαμε σε βρήκαμε εκεί να μας περιμένεις ολόγυμνη. Νομίζω πως πλέον έχουμε γνωριστεί πάρα πολύ καλά», πρόσθεσε.

pic.twitter.com/YSauEKiR1D

Μια από τις ερωτήσεις που έκανε η Λόρενς και συζητήθηκε πολύ ήταν το αν η Κιμ αερίζεται μπροστά στον Κάνιε Γουέστ ή αν το κάνει αυτός, όπου απάντησε όχι. «Δεν αερίζομαι ποτέ, τι εννοείς;» είπε η σταρ, χωρίς να λέει κάτι παραπάνω για τον Κάνιε Γουέστ.

It doesn’t get better than this! So much fun with Jennifer Lawrence! Tune into @JimmyKimmelLive tonight! pic.twitter.com/k4OszyIlzU

TONIGHT @JimmyKimmelLive pic.twitter.com/mjWNHzaQYL

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ