Η σαραντάχρονη που τρώει fast food, δεν γυμνάζεται, αλλά έχει ένα απίστευτα καλλίγραμμο σώμα [εικόνες] - iefimerida.gr

Η σαραντάχρονη που τρώει fast food, δεν γυμνάζεται, αλλά έχει ένα απίστευτα καλλίγραμμο σώμα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πόσες φορές έχετε ευχηθεί να μπορούσατε να τρώτε ο,τι (μα ό,τι) θέλετε και να μην παίρνετε γραμμάριο; Αυτή η γυναίκα το έχει πετύχει και μάλιστα χωρίς να προσπαθεί.

Ο λόγος για τη βρετανή Anne-Marie Martin, μια γυναίκα 42 χρόνων, μητέρα δύο παιδιών, που ζει στο Λονδίνο. Ενώ δεν ακολουθεί υγιεινή διατροφή (όπως λέει μάλιστα τρώει 3 με 4 φορές την εβδομάδα φαγητό από αλυσίδες fast food) και δεν γυμνάζεται διατηρεί ένα πολύ υγιές βάρος και οργανισμό.

Η περίπτωση της τράβηξε το ενδιαφέρον της επιστημονικής κοινότητας καιέγινε αντικείμενο μελέτης σε ένα ντοκιμαντέρ της βρετανικής τηλεόρασης The Truth About Slim People (Η αλήθεια για τους αδύνατους ανθρώπους) στο οποίο μια ομάδα από επιστήμονες αποκάλυψαν τι προκαλεί στο σώμα της ο τρόπος διατροφής της, σε μοριακό επίπεδο.

Για πέντε ημέρες, το συνεργείο της εκπομπής είχε στήσει κάμερες (κάποιες για τις οποίες γνώριζε και κάποιες που αγνοούσε την ύπαρξή τους) ώστε να καταγράψει τη ζωή και τις διατροφικές της συνήθειες. Από τις αυξομειώσεις του βάρους της μέχρι τον τρόπο που κοιμάται, όλα καταγράφηκαν και εξετάστηκαν στην εκπομπή.

Αν και δεν ασκείται τα τελευταία χρόνια, η Martin, όταν ήταν πιο νέα, προπονούνταν ως χορεύτρια και υποψιάζεται ότι η συγκεκριμένη ενασχόληση έχει συμβάλλει στο σημερινό της βάρος και στον τρόπο που λειτουργεί ο μεταβολισμός της.

Η σαραντάχρονη που τρώει fast food, δεν γυμνάζεται, αλλά έχει ένα απίστευτα καλλίγραμμο σώμα, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γυναίκα Διατροφή σώμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ