Παρουσιάστρια νόμιζε ότι μπήκε αράχνη κάτω από το φόρεμά της και είδαν όλοι το εσώρουχό της στην TV βίντεο] - iefimerida.gr

Παρουσιάστρια νόμιζε ότι μπήκε αράχνη κάτω από το φόρεμά της και είδαν όλοι το εσώρουχό της στην TV βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν ήξερε πού να πάει να κρυφτεί από την ντροπή της μία τηλεοπτική παρουσιάστρια όταν έδειξε τα εσώρουχά της ζωντανά στον αέρα, επειδή νόμιζε πως μια αράχνη είχε μπει μέσα στο φόρεμά της.

Τα στιγμιότυπα από την ντροπιαστική αυτή στιγμή της Ρουμάνας Ιλίνκα Βάντιτσι, έχουν φυσικά γίνει viral.

Την στιγμή μάλιστα που η ίδια έτρεχε στη σκηνή πανικόβλητη με το φόρεμα ανασηκωμένο, οι αγωνιζόμενοι στο τηλεπαιχνίδι έμειναν με το στόμα ανοιχτό και οι κριτές σοκαρισμένοι.

Αλλά ο λάθος συναγερμός έκανε την 31χρονη Βάντιτσι να νιώθει ντροπιασμένη για το λάθος της, όταν ένας άνδρας με ένα μεγάλο σακάκι έσπευσε να τη βοηθήσει.


Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης του « Bravo, Au Stil» το οποίο μεταφράζεται ως «Μπράβο, έχεις στυλ».

Αφού πέρασαν περίπου 30 δευτερόλεπτα προσπαθώντας να διαπιστώσουν όντως να είχε μπει αράχνη κάτω από το φόρεμα της 31χρονης, η Βάντιτσι και ο άνδρας με τα λαμπερό σακάκι επέστρεψαν και πάλι στις θέσεις τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ