Σε αυτό το σημείο πρέπει να δοκιμάζεις τα καλλυντικά πριν τελικά τα αγοράσεις - iefimerida.gr

Σε αυτό το σημείο πρέπει να δοκιμάζεις τα καλλυντικά πριν τελικά τα αγοράσεις

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επισκέπτεστε καταστήματα καλλυντικών τουλάχιστον μια φορά τον μήνα και μη το αρνηθείτε.

Τριγυρίζετε στο μεγάλο κατάστημα καλλυντικών και εκτός από ένα- δύο πράγματα που χρειάζεστε έχετε και εκείνη την ακατανίκητη επιθυμία να κατεβάσετε όσα περισσότερα προϊόντα από τα ράφια και ουπς... να βρεθούν μέσα στο καλάθι σας. Εκτός όμως από τους αμέτρητους πειρασμούς στους οποίους πρέπει να αντισταθείτε και να μην ενδώσετε υπάρχει και ένα ακόμα θέμα που πρέπει να σκεφτείτε όταν δοκιμάζετε τα διάφορα testers. H υγιεινή. Θέλετε να βρείτε τις κατάλληλες υφές και αποχρώσεις που ταιριάζουν στην επιδερμίδα σας άψογα και με αυτές θα δημιουργείτε τα πιο εντυπωσιακά beauty looks.

Ο γενικός κανόνας λέει πως καλό είναι να μην δοκιμάζετε χρησιμοποιημένα προϊόντα, ειδικά σε περιοχές με βλεννώδεις μεμβράνες όπως είναι δηλαδή τα χείλη και τα βλέφαρα, γιατί είναι πιθανό να μεταφερθούν μικρόβια. Δεν ξέρετε πόσο καλά, και αν καθαρίζονται όχι μόνο τα καλλυντικά αλλά και τα εργαλεία όπως τα πινέλα του μακιγιάζ ακόμα κι αν είστε το καλύτερο κατάστημα.

Το σημείο στο οποίο πρέπει να δοκιμάζεις τα καλλυντικά πριν τελικά τα αγοράσεις, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γυναίκα καλλυντικά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ