8 εργαζόμενοι στο House of Cards καταγγέλλουν ότι τους παρενόχλησε ο Κέβιν Σπέισι -Οι απίστευτες περιγραφές τους - iefimerida.gr

8 εργαζόμενοι στο House of Cards καταγγέλλουν ότι τους παρενόχλησε ο Κέβιν Σπέισι -Οι απίστευτες περιγραφές τους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν έχουν τελειωμό οι καταγγελίες εναντίον του Κέβιν Σπέισι, μετά την αποκάλυψη του Άντονι Ραπ πως του επιτέθηκε σεξουαλικά όταν ήταν 14 ετών.

Μετά ακολούθησαν κι άλλες καταγγελίες, όπως αυτή του Ρομπέρτο Καβάζος, ο οποίος δήλωσε πως όλοι γνώρισαν ότι ο Σπέισι «έβαζε χέρι σε όσους ήταν κάτω των 30 ετών».

Χαρακτηριστικό ήταν το ξέσπασμα της γκέι κοινότητας, οι οποίοι τον κατηγόρησαν πως προσπάθησε να κουκουλώσει το βρώμικο παρελθόν του, αποκαλύπτοντας τις σεξουαλικές του επιλογές.

Τώρα για την σκοτεινή πλευρά του οσκαρικού ηθοποιού μιλούν και οι εργαζόμενοι του House of Cards, της τεράστιας παραγωγής του Netflix, στην οποία ο Σπέισι είναι πρωταγωνιστής.

Συγκεκριμένα, 8 εργαζόμενοι στα γυρίσματα, οι οποίοι επέλεξαν να παραμείνουν ανώνυμοι μίλησαν στο CNN και κατήγγειλαν πως ο Κέβιν Σπέισι ήταν υπεύθυνος για το «τοξικό» περιβάλλον που δημιουργούσε γύρω του.

Μάλιστα, ένας βοηθός παραγωγής δήλωσε πως είχε μιλήσει για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε στους προϊσταμένους του, οι οποίοι όμως του απάντησαν ότι αυτό που μπορούν να κάνουν είναι να σιγουρέψουν πως δεν θα ξαναμείνει μόνος του με τον πρωταγωνιστή ποτέ ξανά.

8 εργαζόμενοι στο House of Cards καταγγέλλουν ότι τους παρενόχλησε ο Κέβιν Σπέισι -Οι απίστευτες περιγραφές τους  | iefimerida.gr 0

Αρκετούς μήνες αργότερα, ενώ τα πράγματα είχαν ηρεμήσει, του ζητήθηκε να συνοδεύσει τον Σπέισι σε ένα σημείο γυρισμάτων - μια απόσταση 30 λεπτών με το αυτοκίνητο. Λίγο πριν φτάσουν, με το αυτοκίνητο εν κινήσει και τον Σπέισι στην θέση του οδηγού, ο πρωταγωνιστής της σειράς τον άγγιξε στα γεννητικά όργανα. «Σοκαρίστηκα. Ήταν ένας άνθρωπος με πολύ ισχυρή θέση στο σόου και εγώ ήμουν ένας από τους κατώτερους στην ιεραρχία», ήταν τα λόγια του.

Ο βοηθός παραγωγής δεν αποκάλυψε περισσότερα για όσα έγιναν στη συνέχεια στο αυτοκίνητο, φοβούμενος πως θα αναγνωριστεί.

«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι αυτός ο τύπος συμπεριφοράς ήταν συνηθισμένος γι' 'αυτόν και ότι η εμπειρία μου ήταν μια από τις πολλές» είπε. «Ήταν ένα τοξικό περιβάλλον για νέους άνδρες που έπρεπε να αλληλεπιδράσουν μαζί του και για όλα τα μέλη του πληρώματος και τους ηθοποιούς», πρόσθεσε.

8 εργαζόμενοι στο House of Cards καταγγέλλουν ότι τους παρενόχλησε ο Κέβιν Σπέισι -Οι απίστευτες περιγραφές τους  | iefimerida.gr 1

Εκτός των παραπάνω, ο ίδιος άντρας ισχυρίζεται πως στη συνέχεια της ημέρας ο Σπείσι προσπάθησε να του μπλοκάρει την έξοδο όταν ήταν μαζί του στο τροχόσπιτο του ηθοποιού στα γυρίσματα και άρχισε να κάνει άσεμνες χειρονομίες. Όταν ο νεαρός άντρας τον απώθησε, ο ηθοποιός ενοχλήθηκε και έφυγε τελείως από το στούντιο. Ένα άλλος μέλος του πληρώματος που εργάστηκε στο σίριαλ για πολύ καιρό δήλωσε πως ο Σπέισι τον παρενοχλούσε συστηματικά και τον άγγιζε συνεχώς με άσεμνο τρόπο. «Έβαζε τα χέρια του στους ώμους μου και μου έκανε μασάζ ή την ώρα που μιλούσαμε ακουμπούσε την κοιλιά μου με περίεργους τρόπους», λέει και δηλώνει πως αισθανόταν άσχημα αλλά δεν μπορούσε να του πει να το σταματήσει.

8 εργαζόμενοι στο House of Cards καταγγέλλουν ότι τους παρενόχλησε ο Κέβιν Σπέισι -Οι απίστευτες περιγραφές τους  | iefimerida.gr 2

«Ήταν πολύ γνωστό ότι ο Κέβιν ήταν ακατάλληλος και οι άντρες οι οποίοι εργάστηκαν μαζί του παραπονέθηκαν για το πώς τους έκανε να αισθάνεται άβολα» είπε μια βοηθός της παραγωγής η οποία αναφέρει πως έχει δει τον ηθοποιό να κατεβάζει το χέρι του στον καβάλο ανδρών όταν τους χαιρετούσε. Ο Σπείσι έκανε επίσης σεξουαλικά σχόλια, σύμφωνα με ένα πρώην μέλος του πληρώματος που περιγράφει το πώς μιλούσε στους άντρες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κέβιν Σπέισι σκάνδαλο House of Cards
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ