Euroleague: Με πίστη για το πρώτο «διπλό» ο Παναθηναϊκός -Στην έδρα της Μπασκόνια - iefimerida.gr

Euroleague: Με πίστη για το πρώτο «διπλό» ο Παναθηναϊκός -Στην έδρα της Μπασκόνια

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να... ξορκίσει τις βαριές ήττες σε Βαρκελώνη και Μόσχα θέλει απόψε ο Παναθηναϊκός, που στην τρίτη του «έξοδο» στη Βιτόρια, κόντρα στην Μπασκόνια, στοχεύει στην πρώτη του εκτός έδρας νίκη.

Το αποψινό ματς (21:00, Novasports 2) είναι στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Euroleague, με τους «πράσινους» να μετράνε 2 εντός έδρας νίκες και 2 εκτός έδρας ήττες (από Μπαρτσελόνα και ΤΣΣΚΑ).

Το ότι οι Βάσκοι είναι ουραγοί, χωρίς νίκη στους πρώτους 4 αγώνες, δεν ξεγελάει τους «πράσινους». Άλλωστε, η Μπασκόνια βρίσκεται σε διαδικασία ανοικοδόμησης, με τον Πέδρο Μαρτίνεθ (που αντικατέστησε τον Πάμπλο Πριγκιόνι) να ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στην Ευρωλίγκα.

Ο προπονητής του ΠΑΟ Τσάβι Πασκουάλ δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους από τους οποίους θα λείψει ο Τζόρνταν ΜακΡέι. Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Σάσα Πουκλ (Σλοβενία), Μιλιβόγε Γιόβτσιτς (Σερβία) και Αμίτ Μπαλάκ (Ισραήλ).

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής
Πέμπτη 2/11
Ερυθρός Αστέρας-Μπάμπεργκ 19:00
Φενέρμπαχτσε-Βαλένθια 19:45
Μπασκόνια-Παναθηναϊκός 21:00
Μακάμπι Τελ Αβίβ-Ολίμπια Μιλάνο 21:05
Ρεάλ Μαδρίτης-Χίμκι 22:00

Παρασκευή 3/11
ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Ζαλγκίρις 19:00
Αναντολού Εφές-Ουνικάχα Μάλαγα 19:30
Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός 22:00

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Euroleague ΠΑΟ μπάσκετ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ