Europa League: Εμπρός της ΑΕΚ παλικάρια! -Ολα για όλα στη μεγάλη μάχη με τη Μίλαν - iefimerida.gr

Europa League: Εμπρός της ΑΕΚ παλικάρια! -Ολα για όλα στη μεγάλη μάχη με τη Μίλαν

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέσα σε ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ υποδέχεται απόψε (20:00, Cosmote Sport 2) τη Μίλαν στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου του Europa League.

Πέρα από το γόητρο, το σημερινό παιχνίδι είναι εξαιρετικά σημαντικό και από βαθμολογικής άποψης. Αν η Ένωση καταφέρει να επικρατήσει των Ιταλών, θα έχει κάνει το μεγαλύτερο βήμα για την πρόκρισή της στους «32» του θεσμού, με την ισοπαλία πάντως να μην τη... χαλάει, αφού σε αυτή την περίπτωση το χειρότερο σενάριο είναι να ισοβαθμήσει με τη Ριέκα στους 6 βαθμούς, αν φυσικά οι Κροάτες επικρατήσουν εντός έδρας της Αούστρια Βιέννης.

Εννοείται πως ακόμα και ενδεχόμενη ήττα δεν θα είναι καταστροφική για τους «κιτρινόμαυρους», απλά στο επόμενο παιχνίδι με τη Ριέκα (στο ΟΑΚΑ) θα πρέπει να νικήσουν για να «καθαρίσουν» ουσιαστικά την πρόκριση.

Απόψε το ΟΑΚΑ θα είναι «καυτό», καθώς αναμένονται πάνω από 50.000 φίλαθλοι, που θα δώσουν ώθηση στην ομάδα τους απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο, όπως είχαν κάνει το 2006, όταν η ομάδα Φερέρ είχε επικρατήσει με σκορ 1-0 της μετέπειτα πρωταθλήτριας Ευρώπης Μίλαν με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ζούλιο Σέζαρ.

«Μέσα» ο Τσόσιτς!

Στα αγωνιστικά, ο Μανόλο Χιμένεθ μπορεί να υπολογίζει και στον Τσόσιτς, που συμπεριελήφθη στην αποστολή, όμως δεν είναι βέβαιο ότι θα ξεκινήσει τον αγώνα. Το σύστημα θα είναι 3-5-2, με τον Ανέστη κάτω από τα δοκάρια, τους Μπακάκη, Βράνιες και Τσόσιτς (αν δεν είναι έτοιμος ο Σέρβος, θα παίξει ο Τζανετόπουλος) τριάδα στην άμυνα, ενώ στα πλάγια θα είναι ο Γκάλο με τον Λόπες.

Στη μεσαία γραμμή θα είναι σίγουρα ο Σιμόες με τον Γιόχανσον και από κει και πέρα... γρίφος. Πιθανόν να επιλεγεί ο Μπακασέτας για να είναι πίσω από τους δύο επιθετικούς, ωστόσο «παίζει» και το σενάριο τη θέση αυτή να καταλάβει ο Αϊντάρεβιτς. Στη δυάδα μπροστά, όλα είναι ανοιχτά, με τους Χριστοδουλόπουλο, Λιβάγια και Αραούχο να διεκδικούν επί ίσοις όροις την είσοδό τους στην 11άδα.

Στην αποστολή της ΑΕΚ βρίσκονται επίσης οι Τσιντώτας, Γιαννούτσος, Γαλανόπουλος, Βλαχομήτρος και Γιακουμάκης, ενώ εκτός έμειναν ο Πατίτο, ο Τρίστανσον, ο Τσιγκρίνσκι, ο Κλωναρίδης, ο Κονέ και φυσικά ο Μάνταλος, που θα λείψει από την ομάδα για τους επόμενους έξι μήνες μετά τη ρήξη χιαστού που υπέστη στο ματς με τον Πανιώνιο.

Όσον αφορά τη Μίλαν, ο Μοντέλα αναμένεται να ξεκινήσει τους Ντοναρούμα, Μπονούτσι, Μουσάκιο, Ρομανιόλι, Αμπάτε, Μοντολίβο, Λοκατέλι, Μπορίνι, Τσαλχάνογλου, Κουτρόνε, Σίλβα.

Η βαθμολογία του 4ου Ομίλου
Μίλαν 7
ΑΕΚ 5
Ριέκα 3
Αούστρια Β. 1

Η επόμενη (5η) αγωνιστική (23/11):
ΑΕΚ-Ριέκα (22:05)
Μίλαν-Αούστρια Β. (22:05)

Η τελευταία (6η) αγωνιστική (7/12):
Αούστρια Β.-ΑΕΚ (20:00)
Ριέκα-Μίλαν (20:00)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Europa League αεκ Μίλαν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ