Ενα κορίτσι ντύθηκε Μελάνια Τραμπ φορώντας ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα λουκ της [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Ενα κορίτσι ντύθηκε Μελάνια Τραμπ φορώντας ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα λουκ της [εικόνες & βίντεο]

apimages
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θέλει φαντασία για να επινοήσεις μια πρωτότυπη στολή. Xάρη όμως στο ζεύγος Τραμπ, το Halloween έγινε λίγο πιο εύκολο.

Όπως είθισται στην Αμερική, παραμονή του Halloween, ο Πρόεδρος και η Πρώτη Κυρία στέκονται έξω από τον Λευκό Οίκο και γίνονται μέρος της παράδοσης του «Trick or Treat» χαιρετώντας και δίνοντας γλυκά σε παιδιά που έχουν μεταμφιεστεί.

Έτσι, το ζεύγος Τραμπ τράταρε μικρούς πιλότους, πριγκίπισσες, έναν μεγάλο δεινόσαυρο, αλλά και ένα κορίτσι ντυμένο ως Πρώτη Κυρία της Αμερικής. Για την ακρίβεια ντυμένο ως Μελάνια Τραμπ όταν είχε επισκεφτεί τις περιοχές που είχαν προσβληθεί και υποστεί καταστροφές από τον ανεμοστρόβιλο Harvey.

Πρόκειται για μια εμφάνιση που, αν θυμάστε (αποκλείεται να μη θυμάστε!) είχε δεχτεί αρνητικά σχόλια (όσοι έχουν Twitter ακόμα θυμούνται το «πάρτι» που είχε γίνει). Η Μελάνια, φτάνοντας στο Τέξας, κατέβηκε από το αεροπλάνο φορώντας ένα -τύπου- κάζουαλ outfit με λευκό πουκάμισο, skinny παντελόνι, λευκά sneakers κι ένα καπέλο με την ένδειξη FLOTUS (First Lady Of The United States), πράγμα που δε το λες πολύ ταιριαστό με επίσκεψη σε πληγείσες περιοχές.

Τι έκανε η Πρώτη Κυρία όταν είδε την εμφάνιση της ως κουστούμι για Halloween;

Δες το κορίτσι και την αντίδραση της Μελάνια Τραμπ στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μελάνια Τραμπ Halloween FLOTUS
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ